Åh nej, Kevin: Button viser storform

Kevin Magnussens teamkammerat og konkurrent, Jenson Button, viser fantastisk form i testkørslerne i Spanien

Button viser god form i den nye McLaren-racer i spanske Jerez, hvor der i denne uge er Formel 1-tests. (Foto: McLaren)
Button viser god form i den nye McLaren-racer i spanske Jerez, hvor der i denne uge er Formel 1-tests. (Foto: McLaren)

Der bliver brændt gummi af i Jerez denne uge, hvor samtlige Formel 1-teams tester de nye 2014-racere.

Og der er både godt og skidt nyt for vores danske håb Kevin Magnussen. Og det til trods for at 'Mini-mag' først triller ud på testbanen torsdag og fredag, hvor han skal vise, hvad han kan i McLarens nye legetøj.

Button: Kevin har et godt hoved

Men onsdag middag var Kevins britiske teamkammerat, Jenson Button, på banen for at teste løst. Den opgave gik mere end godt, da han leverede dagens hurtigste omgangstid.

Det meddeler McLaren via deres officielle Twitter-profil:<br />- Med bedste tid på1,36.094 minutter topper Jenson Button i testkørslen. Læg ikke for meget i det..., skriver McLaren. <br /><br /><p>Da der er tale om en test, mener McLaren tilsyneladende ikke, at man skal lægge for meget i den hurtige Button-omgang.</p><a id="_f5e5eed9-9b99-486d-b694-fcb28ef48b86" href="https://ekstrabladet.dk/sport/formel_1/article4639364.ece">Button: Kevin har et godt hoved</a><br /><br />Hos den regerende Formel 1-verdensmester, Sebastian Vettel i Red Bull-raceren, er der fortsat problemer. <br /><br /><p>Tirsdag rullede tyskeren kun ud på tre omgange, fordi der opstod tekniske problemer med en komponent, der ikke var placeret korrekt i bilen.</p><p>Onsdag var den så igen gal for Vettel. Denne gang var det batteriet, der ikke virkede, og det betød, at tyskeren kun kom at køre nogle få omgange. <a target="_blank" href="http://www.autosport.com/news/report.php/id/112342">Det skriver autosport</a>.</p><p>Torsdag formiddag er det så Kevins tur til at vise, hvad han kan, når han for allerførste gang skal prøve sin McLaren-racer.</p>