Annonce:
Annonce:

Avis: Schumacher har blinket med øjnene

Fransk avis beretter, at Michael Schumacher har reageret positivt, efter at lægerne i Grenoble har nedtrappet medicinen for at bringe Formel 1-legenden ud af den kunstige koma

Michael Schumacher slog hovedet mod en sten efter et styrt på ski i de franske Alper den 29. december sidste år. (Foto: AP)
Michael Schumacher slog hovedet mod en sten efter et styrt på ski i de franske Alper den 29. december sidste år. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Formel 1

En kilde ved universitetshospitalet meddelte onsdag overfor den franske sportavis L'Equipe, at Michael Schumacher efter en måned i kunstig koma nu langsomt forsøges bragt tilbage til bevidsthed efter sin skiulykke den 29. december 2013. Processen, der angiveligt blev startet tirsdag, kan tage flere dage eller endog uger, mens medicinen gradvist nedtrappes.

Allerede søndag var Journal de Dimanche ifølge inautosports.com dog ude med historien om, at der nu ville blive sat gang i processen.

Efter L'Equipes historie var Schumachers manager, Sabine Kehm, hurtigt ude med en form for afvisning af historien som 'spekulation':

- Jeg understreger igen, at enhver udtalelse om Michaels helbredstilstand, som ikke kommer fra det tilknyttede hold af læger eller fra hans management, må betragtes som spekulation. Jeg fastholder, at vi ikke kommenterer på spekulation.

En måned efter ulykken: Sådan har Schumacher detVettel håber på Schumacher-mirakler

Annonce:

Nu rapporterer flere medier dog, at både den franske radiostation RMC og tv-stationen BFMTV har fået historien bekræftet fra en af Schumachers læger, neurokirurgen Stephan Chabardes. Og L'Equipe chefredaktør fastholder da også historiens troværdighed:

- Vi har meget troværdige kilder på hospitalet. Vi er 100 procent sikre, siger Jérémie Arbona til bild.de.

L'Equipe skriver videre torsdag, at Schumacher har reageret positivt på nedtrapningen af medicinen, der holder ham i kunstig koma. Tyskeren skal således blandt andet have blinket med øjnene.

Samtidig har hospitalet i Grenoble indskærpet overfor sine ansatte, at man under ingen omstændigheder må tale med udenforstående om den tyske Formel 1-legendes tilstand.

Michael Schumacher blev efter skiulykken i de franske Alper den 29. december lagt i kunstig koma og opereret to gange i hjernen efter svære blødninger.

Sådan er Schumachers krop påvirket af komaen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: