Formel 1-legende raser over upassende Schumi-forside

Niki Lauda bliver portrætteret som en chokerende udgave af forulykkede Michael Schumacher på forsiden af et satirisk magasin

- Eksklusivt! Det første billede efter ulykken. Så hårdt ramt er Schumi.

Sådan står der på forsiden af det tyske satiremagasin Titanic sammen med billedet af den tre-dobbelte Formel 1-verdensmester Niki Lauda, der selv blev slemt forbrændt i en ulykke tilbage i 1976.

Michael Schumacher kom så alvorligt til skade under skiløb 29. december, at han siden har ligget i kunstig koma på hospitalet i Grenoble. I sidste uge kom det frem, at lægerne så småt ville forsøge at bringe Schumacher tilbage til vågen tilstand.

Men i mellemtiden har det satiriske magasin bragt sindene i kog. Både hos læserne, men specielt hos Niki Lauda. For magasinet går langt over grænsen i forsøget på at være sjov med den forfærdelige ulykke.

Se også: Schumacher-fans raser mod ufølsom Hamilton

- Forsiden er alt for fræk, fuldstændig uacceptabel og komplet irrelevant. Hvem trykker den slags nonsens, spørger Niki Lauda ifølge den østrigske avis Heute.

Ud over den upassende forside kan man inde i magasinet også læse en forældre-guide til, hvordan man fortæller sine børn om Schumacher-ulykke med 'sjov og lege'. Desuden er der et lille spil, hvor man skal tegne Schumachers vej gennem en labyrint. Og hvis man kører forkert ned af bjerget, ender man på hospitalet.

- Vi er selvfølgelig bekymret over den kritik fra Mr. Lauda, har redaktøren af Titanic sagt.

0 kommentarer
Vis kommentarer