Ingen dømt i Schumacher-sagen

Undersøgelsen vedrørende skyldsspørgsmålet i forbindelse med Michael Schumachers fatale styrt er nu afsluttet. Ingen personer er fundet skyldige

Michael Schumacers styrt får ikke retslige konsekvenser for nogen. Det er konklusionen på en undersøgelse af ulykken. (Foto: AP)
Michael Schumacers styrt får ikke retslige konsekvenser for nogen. Det er konklusionen på en undersøgelse af ulykken. (Foto: AP)

Mens Michael Schumacher fortsat kæmper for sit liv i en hospitalsseng i Grenoble, er der kommet afklaring på skyldsspørgsmålet i forbindelse med tyskerens fatale styrt i Alperne.

En undersøgelse herom har længe været under udarbejdelse, men mandag blev resultatet endelig offentliggjort, og hovedkonklusionen er, at ingen bliver stillet til ansvar for den tragiske hændelse.

Se også: Schumachers familie tror stadig på bedring

De ansvarlige for pisternes tilstand i skisportsområdet Méribel, hvor ulykken indtraf, var ellers udsat for hård kritik undervejs i forløbet, men nu kan Patrick Quincy, der står i spidsen for anklagemyndigheden i Albertville, fortælle, at ingen vil blive retsforfulgt. Det skriver Autosport mandag.

- Undersøgelsen omkring årsagen til og konsekvenserne af Michael Schumachers skisportsulykke er blevet afsluttet den 12. februar. Ingen personer er fundet skyldige, siger Quincy.

Se også: Derfor skal Schumi ikke frygte ny sygdom

Det er endnu uvist, om Michael Schumacher vil komme sig over sine kvæstelser, og indtil videre har familien bedt om ro i forbindelse med tyskerens videre kamp for overlevelse

Alt imens vælter det fortsat ind med hilsner, hvor det håbefulde budskab er, at den syvdobbelte verdensmester skal blive rask igen.

Se også: Formel 1-legende raser over upassende Schumi-forside

Senest var det blandt andre Schumachers tidligere arbejdsgiver, Ferrari, som viste en fin gestus under sæsonforberedelserne ved Formel 1-testen i Jerez i slutningen af januar.

Her havde holdet lavet et skilt, hvor ordene 'Forza Michael!' ikke var til at tage fejl af.

0 kommentarer
Vis kommentarer