McLaren-problem sender Button i pit

Hverken McLaren- eller Mercedes-raceren er usårlige

For første gang i Bahrain brød McLaren-raceren sammen. (Foto: Jan Sommer)
For første gang i Bahrain brød McLaren-raceren sammen. (Foto: Jan Sommer)

Mens Red Bulls teknikere fortsat kæmper en stædig kamp for at give verdensmesteren Sebastian Vettel og medkøreren Daniel Ricciardo en racer, som er i stand til at gennemføre årets første Formel 1-grandprix, så er konkurrenterne heller ikke usårlige.

Sæsonens sidste test har nået sin andendag i Bahrain, og i løbet af fredagens første tre timer blev der vinket med det røde flag to gange.

I begge tilfælde var der tale om racerne med Mercedes-motorenhed, som ellers ligner året mest pålidelige indtil videre.

Først måtte Lewis Hamilton efterlade Mercedes-raceren ude på banen. Holdkammeraten Nico Rosberg havde også problemer torsdag, og selv om Mercedes umiddelbart ligner det stærkeste hold på gridet, kæmper alle med at leve op til de drastiske regelændringer i 2014.

Se også: Vettel opgav: 'Det her nytter ikke'Se også: Mini Mag: Ændringer favoriserer de dygtige

Også Kevin Magnussens holdkammerat Jenson Button fik en længere frokostpause end planlagt.

Den ellers driftsikre MP4-29-racer gik i stå ude på banen og måtte bugseres tilbage til pitten på en lastvogn.<br /><br /><p>Som McLaren skriver på Twitter, håber de at nå en god session fredag eftermiddag, når de har regnet problemet ud.</p><p>Målet med McLarens to første test er at få kørt så mange omgange som muligt og teste bilens pålidelighed.</p><p>Her må Jenson Button stige ud af bilen efter sammenbruddet.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>Jenson Button stops on track in Bahrain. Follow the test here: <a href="http://t.co/aAxC7si6RE">http://t.co/aAxC7si6RE</a><a href="https://twitter.com/search?q=%23skyf1&amp;src=hash">#skyf1</a><a href="http://t.co/8PMpo8bEcq">pic.twitter.com/8PMpo8bEcq</a></p>— Sky Sports F1 (@SkySportsF1) <a href="https://twitter.com/SkySportsF1/statuses/439322004873674752">February 28, 2014</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><br /><br /><a id="_cdc4bab4-3568-4c7f-9253-e4dc90b73528" href="https://ekstrabladet.dk/plus/sportogspil/article4659376.ece">MiniMag er klar til at vinde</a><br /><br />
0 kommentarer
Vis kommentarer