Magnussen ser frem til at ræse på velkendt asfalt

Kevin Magnussen tror, at aftenløb i Bahrain kan blive en fordel for de to McLaren-kørere

Kevin Magnussen i sølvpilen under testen i Bahrain tilbage i februar (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen i sølvpilen under testen i Bahrain tilbage i februar (Foto: Jan Sommer)

Når Formel 1-serien i den kommende weekend når til Bahrain, kan Kevin Magnussen rulle ud på velkendt asfalt.

Den 21-årige dansker kender nemlig banen fra sæsonforberedelserne, hvor Formel 1-holdene i vinter testede deres racere på The Bahrain International Circuit.

- Det bliver en god oplevelse at konkurrere på en bane, som jeg allerede har prøvet at køre en Formel 1-bil på, siger Magnussen i en pressemeddelelse fra McLaren.

- Selv om det ikke gør en massiv forskel, fordi man ved hjælp af en simulator ret hurtigt kan lære en bane at kende, så kan man gå ind til fredagens træning uden nerver.

Se også: Fem ting Kevin tager med fra BahrainSe også: Kevin-kollega på knæ: Her er hans model-kone

Den danske McLaren-stjerne har gode minder fra testene på banen i den lille arabiske oliestat.

- Banen har en god blanding af hjørner, og topfartstrækningerne på banens langside er en fornøjelse, når bilen fungerer godt.

Magnussen hæfter sig desuden ved, at løbet i Bahrain i år køres om aftenen, hvilket gør banen koldere og langsommere. Og det bekommer McLaren-raceren godt.

- Banen vil være en anelse koldere, end den har været før i Bahrains Grand Prix, og selv om det vil hjælpe alle hold, så tror jeg, vi kan drage fordel af det.

Grandprixet i Bahrain er sæsonens tredje. Magnussen har en andenplads og en niendeplads med fra de to første løb i Australien og Malaysia, og den unge dansker er på en samlet femteplads. Tyske Nico Rosberg fører serien.

0 kommentarer
Vis kommentarer