Vild milepæl: 250 grunde til at beundre Button

Kevin Magnussen beundrer Jenson Button, der runder sit grand prix nummer 250 i Bahrain

Kevin Magnussen byder ind med fine ord, når han skal beskrivce holdkammeraten Jenseon Button, der runder sit grand prix nummer 250 i Bahrain. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen byder ind med fine ord, når han skal beskrivce holdkammeraten Jenseon Button, der runder sit grand prix nummer 250 i Bahrain. (Foto: Jan Sommer)

- Jenson Button er en af de tre største i Formel 1.

Den danske rookie, Kevin Magnussen er ikke fedtet i hyldesten til søndagens 250 løbs jubilar og holdkammerat hos McLaren.

Selv om de to i det daglige kæmper om at være bedst hos McLaren, fortæller Kevin Magnussen gerne om, hvordan Jenson Button hjælper og lærer ham.

Se også: McLarens smertefulde dom: Modvind indtil Monaco

- Jeg beundrer hans måde at behandle bil og dæk på under et løb, siger Kevin Magnussen, der også lader den 12 år ældre holdkammerat vælge, når McLaren sender afgørelsen over til kørerne.

I det hele taget har de to fint sammen i bestræbelserne på at få genrejst McLaren efter den katastrofale sidste sæson uden hverken en sejr eller en eneste plads på podium.

Kun fire andre har før Jenson Button rundet 250 løb i verdens hurtigste klasse, men inden sæsonen er ovre, vil eks-verdensmesteren have overhalet de to italienske kørere, Riccardo Patrese og Jarno Trulli.

Op- og nedture
Selv er jubilaren tilfreds med det, han har opnået, siden han i 2000 debuterede i Formel 1.

- Jeg er meget tilfreds med min karriere, selv om der har været op- og nedture, siger Button ifølge formel1.de.

- Det er en fantastisk sport, fordi man altid på ny skal præstere, uanset hvad man har hidtil har opnået.

Se også: Marco Sørensen: Hårdt at se Kevin i Formel 1

Og det synspunkt indrammer meget fornemt, hvad der venter englænderen og hans danske holdkammerat i Bahrain denne weekend.

For mens Button og Magnussen begge viste fornem kørsel og hentede gode resultater i Australien, var pointhøsten en anden i Malaysia sidste søndag, hvorfor det nu igen er tid til at træde i karakter.

Inden sæsonens tredje grand prix indtager McLarens kørerbesætning henholdsvis fjerde- og femtepladsen i VM-stillingen.

Udover Mercedes har alle teams masser at tænke på, mens udviklingen fortsætter på de nye racere. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Før Bahrain: Det kæmper F1-holdene med

0 kommentarer
Vis kommentarer