Marco Sørensen: Hårdt at se Kevin i Formel 1

Lotus-køreren glæder sig over danskernes nyvundne interesse for Formel 1, men erkender, det var hårdt at se Kevin Magnussens debut

Marco Sørensen misunder Kevin Magnussens entré i Formel 1, men er glad for den opmærksomhed det kaster af sig. (Foto: Jan Sommer)
Marco Sørensen misunder Kevin Magnussens entré i Formel 1, men er glad for den opmærksomhed det kaster af sig. (Foto: Jan Sommer)

ENSTONE (Ekstra Bladet): I sidste sæson duellerede de side om side som de danske repræsentanter i Formel Renault 3,5-klassen, hvor Kevin Magnussen endte som verdensmester.

Men i år er Marco Sørensen imidlertid ikke på omgangshøjde med sin landsmand, eftersom han modsat Magnussen endnu ikke er blevet tildelt et fast sæde i Formel 1-feltet.

Her træder rivalen i øjeblikket på speederen med podieplaceringer og point til følge, og Marco Sørensen erkender, at en snært af misundelse har parkeret sig i hans sind.

Se også: Derfor tror Kevin på Bahrain-succes

Det fortæller han i forbindelse med præsentationen af sin nye kørerdragt, der er sponsoreret af Saxo Bank, i den engelske by Enstone, hvor hans Lotus-team har hovedkvarter.

- Jeg synes faktisk, det var hårdt at se det første race med ham. Ikke på en negativ måde overhovedet, men det var hårdt at se, fordi man gerne selv ville have været i Formel 1, siger Sørensen til Ekstra Bladet.

Selv er han dog ikke langt fra det ternede flag, når det gælder målsætningen om at indløse billetten til Formel 1. Sørensen er igen i år at finde i rugeklassen Formel Renault 3,5-serien, mens han samtidig også skal agere reserve- og udviklingskører for Lotus-mandskabet.

Se også: Nyt håb for Schumacher

Så pilen peger i den rigtige retning, og det er han svært tilfreds med, eftersom det ikke er blevet mindre interessant at gøre entré i motorsportens fineste klasse med al den opmærksomhed, som den danske befolkning senest har kastet på sporten.

. Det er positivt med al den feedback, der har været. Det er fedt, at en Brøndby-kamp bliver rykket på grund af et Formel 1-løb. Det er jeg stolt over, siger Sørensen.

- Jeg kan mærke, at der kommer flere og flere folk til. Hvor motorsport i Danmark førhen ikke har været det største, kommer det nu derop af.

Se også: McLarens smertefulde dom: Modvind indtil Monaco

For de, der ønsker at se Sørensen i aktion, varer det ikke længe, før sæsonen starter. I weekenden efter Bahrains Grand Prix indledes Formel Renualt 3,5-serien således med årets første løb, der finder sted på Monza-banen i Italien den 12. og 13. april.

Her skal Sørensen forsøge at tage første skridt i retning mod en forbedring af forrige sæsons slutresultat, hvor han sammenlagt endte som nummer syv i VM-stillingen.

0 kommentarer
Vis kommentarer