Kiesa: Magnussen får svært ved at nå top-fem

Formel 1-eksperten Nicolas Kiesa vurderer ikke, at Kevin Magnussen kan nå helt op i toppen i Bahrain

Kevin Magnussen får det svært i Bahrains aften grandprix, vurderer Viasats Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa, der ikke ser den unge dansker i top-fem. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen får det svært i Bahrains aften grandprix, vurderer Viasats Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa, der ikke ser den unge dansker i top-fem. (Foto: Jan Sommer)

Kevin Magnussen var syvende- og niendebedst i fredagens to træninger forud for søndagens Formel 1-løb i Bahrain.

Det ligner derfor ikke en plads på podiet på søndag for den danske McLaren-kører, hvis Viasats Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa skal vurdere det.

Se også: Kevin opgiver at jage Mercedes

Meget bedre bliver det formentlig heller ikke for holdkammeraten Jenson Button, som tikkede ind med den femte- og sjettehurtigste omgang ved fredagens træninger.

- Buttons tider repræsenterer meget godt, hvor McLaren ligger. Vi skal ikke forvente mere end top-fem for Button og Magnussen.

- Det bliver selvfølgelig spændende at se, hvor meget mere, McLaren har at give af - om de har gemt noget til kvalifikationen.

- Men bedømt ud fra styrkeforholdet under træningen, tror jeg ikke, det bliver til mere end top-fem, siger Kiesa til TV3+.

Se også: Kevin holdt niveauet i anden test

Magnussen forsøgte at skifte til nogle blødere dæk under fredagens træning, og det hjalp tilsyneladende en del på omgangstiderne, som blev bedre.

- Vi har set, at der er to sekunders forskel på de to forskellige typer dæk. Soft-dækket er ikke helt så sart, som jeg havde ventet. Man skal 10 omgange hen, før det begynder at kvie sig.

Se også: Kevins legekammerater: De hotteste Formel 1-babes

Williams-køreren Felipe Massa kørte ind i femtebedste tid ved den afsluttende træning fredag aften, mens Ferrari-bilen også imponerede Kiesa.

- Det var lidt overraskende, at Massa formåede at sætte femtehurtigste tid. Ellers ser jeg Ferrari som det næstbedste hold efter Mercedes, der stadig er lynende hurtige, siger Kiesa.

Mercedes-kørerne Lewis Hamilton og Nico Rosberg var de hurtigste, mens Ferraris Fernando Alonso blev noteret for den tredjebedste tid ved fredagens anden træning.

0 kommentarer
Vis kommentarer