Rasende Ferrari-boss deler skideballer ud

Ferrari-bossen Luca di Montezemelo flyver til Bahrain for at skælde ud

Luca di Montezemolo. (Foto: AP)
Luca di Montezemolo. (Foto: AP)

BAHRAIN (Ekstra Bladet): Uroen om de nye Formel 1-regler med V6-motor, benzinreglement osv. vokser og vokser.

Senest har Ferraris præsident Luca di Montezemolo besluttet at tage et privatfly til Bahrain Grand Prix med ankomst søndag for at tale alvorsord med FIA’s præsident Jean Todt og Formel 1-bossen Bernie Ecclestone.

Ferrari er som flere andre ikke tilfreds med de mange ændringer og starten på den såkaldte nye æra. FIA-præsidenten er allerede ankommet til Bahrain, og bilsportens førstemand er allerede kommet under voldsomt pres.

Anders Holch Povlsen (tv.) støtter med sine milliarder fortsat Kevin Magnussen. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Her er Kevins rige mæcen

Mercedes-bossen, eks-verdensmester Niki Lauda, er lige nu hans vært, men senere skal Jean Todt holde møde med en kritisk verdensmester Sebastian Vettel.

Red Bulls succesrige chefkonstruktør Adrian Newey har meldt sig i koret af kritikere og hævder, at man ikke har tænkt sig om med indførelsen af bl.a. turbo hybrid-motoren og benzinreglementet.

Nyskabelser, som har gjort en Formel 1-racer kompliceret og tung frem for let og effektiv, som tidligere var nøgleordene i Adrian Neweys arbejde.

0 kommentarer
Vis kommentarer