Smuk racerpige kan være på vej i Formel 1

Hendes amerikanske team vil køre mod Kevin og de andre

Danica Patrick kan gøre Kevin Magnussen selskab i Formel 1. (Foto: AP)
Danica Patrick kan gøre Kevin Magnussen selskab i Formel 1. (Foto: AP)

BAHRAIN (Ekstra Bladet): Et af USA’s mest succesrige Nascar-team, Stewart-Haas, vil køre mod Kevin Magnussen og de andre i Formel 1 fra næste sæson.

Så kan det ske, at de mange Formel 1-fans af hankøn endeligt vil få noget smukt at se på.

Racerbaben Danica Patrick er en del af Stewart-Haas, hvis største navn dog er medejeren, Tony Stewart, der med sine 42 år og alt for mange kg er uaktuel til Formel 1.

Den dameglade 83 årige Bernie Ecclestone har tidligere drømt højt om at få fingrene i Danica Patrick, så hun kunne gå hen at blive aktuel, da en lancering af hende vil fjerne fokus fra hendes kriminelle teamejer Carl Haas.

Denne blev i 2006 anholdt for bl. a. at have indgivet falske selvangivelser, men også for påvirkning af vidner og sammensværgelse.

Efter at være frifundet i første gang kom teamejeren på ny for retten, da fire medskyldige blev dømt.

Se også: F1-strid: Mercedes skyder Ferrari ned

Carl Hass indgik et forlig i retten og efter at have afsonnet halvdelen af straffen røg han i husarrest i den resterende tid.

- Der er kommet en officielt anmodning fra Haas om at komme ind i Formel 1, bekræftede Formel 1-bossen, Bernie Ecclestone, da denne traditionen tro rundede pressecentret for at komme af med lidt nyheder.

Se også: Nu bliver Kevin Hugo Boss-model

En gammel Formel 1-kending Colin Kolles er en anden ansøger om at komme tilbage i Formel 1.

Tandlægen, der tidligere har været teamchef for bl.a. Jordan, Spyker og senest HRT, er godt nok født i Rumænien, men har i mange år boet i Audis hjemby, Ingolstadt og er tysk statsborger. Så var åbenbart et forsøg på at sløre projektet, da Formel 1 bossen Bernie Ecclestone talte om, at et rumænsk Formel 1-mandskab var på vej ind til 2015 sæsonen.

Colin Kolles har ’kørt’ Le Mans med bl.a. afdøde Christian Bakkerud, men også TV 3-eksperten, Nicola Kiesa har arbejdet sammen med den tidligere tandlæge. Denne har ikke glemt sin uddannelse og har et par gange måtte yde hjælp til Formel 1 kørere med tandpine, bl.a. Tiego Monteiro, Portugal og Christijan Albers, Holland

- Der er plads til 13 teams, siger Bernie Ecclestone, som har savnet et team eller to siden spanske HRT forsvandt fra griden efter 2012 sæsonen, så feltet røg ned på 11 hold.

0 kommentarer
Vis kommentarer