SLUT: Kevin udgået i Bahrain

Følg Bahrains Grand Prix live i tekst, billeder, tider og tv. Live på ekstrabladet.dk - alt samlet i denne artikel

(Foto: Jan Sommer)
(Foto: Jan Sommer)

BAHRAIN (Ekstra Bladet): Uanset om Kevin Magnusen vil kigge fremad, til siden eller bagud i sidespejlet, er der en verdensmester eller yderst erfaren kører at se. Det bliver en hed start for den danske rookie i Bahrains Grand Prix, som på startplads nummer otte vil komme til at holde bagved sin 250 løbs jubilerende teamkollega, eks-verdensmester Jenson Button.

På højre side har danskeren feltets fjerdemest erfarne kører, Williams brasser, Felipe Massa, tidligere Ferrari, med 193 løb på bogen.

Bag Kevin Magnussen skal den firedobbelte verdensmester Sebastian Vettel, Tyskland og Red Bull, starte side om side med den tidligere dobbelte verdensmester Fernando Alonso, Spanien og Ferrari.

Se også: Knægten har humor: Kevin vil hel igennem første svingSe også: Ærlig Vettel: Mercedes er ikke til at fange

Længere bagude i feltet er der endnu et par skrappe kørere i form af de lynhurtige Daniel Ricciardo, Australien og Red Bull og Nico Hülkenberg, Tyskland og Force India på friske dæk. Modsat de ti første skal kørere længere nedad griden frit vælge og iskal ikke som Top 10 starte på de samme dæk ,som blev brugt i Q2-kvalifikationen.

Det er forståeligt, at Kevin Magnussen har som mål at komme igennem starten uden at lave fejl, som det skete i Malaysia med påkørslen af den finske eks-verdensmester Kimi Räikkönen, Ferrari.

Følg Bahrains Grand Prix live i tekst, billeder og tv. Løbet begynder kl. 17.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer