Kevins mål: Hurtigst blandt forfølgerne

- Jeg synes stadig, det er lidt for tidligt at se rangordenen mellem de hold, som kæmper om point, konstaterer danskeren før Kinas Grand Prix

Sidste uges test i Bahrain gav Kevin Magnussen to værdifulde ekstra dage i McLarens MP4-29'er. (Foto: Hasan Jamali/AP)
Sidste uges test i Bahrain gav Kevin Magnussen to værdifulde ekstra dage i McLarens MP4-29'er. (Foto: Hasan Jamali/AP)

Mercedes har indtil videre været en i en liga for sig i denne sæson, og det bliver der næppe ændret på, når der søndag skal køres ræs i Shanghai.

Efter skuffelsen i Bahrain, hvor begge McLaren-racere måtte udgå på grund af problemer med koblingen, håber Kevin Magnussen, at McLaren som i sæsonens første løb i Melbourne igen kan gøre sig forhåbninger om topplaceringer.

Målet er igen at overtage rollen, som dem der ligger og presser på i bakspejlene hos Mercedes-kørerne Lewis Hamiltons og Nico Rosberg.

- De første tre løb har vi set forskellige biler og kørere bejle om at være den tætteste udfordrer til Mercedes-kørerne. Jeg synes stadig, det er lidt for tidligt at se rangordenen mellem de hold, som kæmper om point, men vores mål i denne weekend vil være at forsøge at konsolidere vores position i front af forfølgerne, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse fra McLaren, hvor han også giver den skuffende exit og efterfølgende ekstra test i Bahrain et par ord med på vejen.

- Jeg tog fra sidste løb med en følelse af, at jeg ikke fik det maksimale ud hverken bilen eller mig selv, så testdagene i Bahrain og mine forberedelser til løbet vil forhåbentlig hjælpe mig med igen at føle mig komfortabel i MP4-29'eren, konstaterer McLarens 21-årige dansker.

Se også: Overraskende afsløring: Hyrede Kevin inden F1-comeback

Kinas Grand Prix køres på Shanghai International Circuit - en bane, som Kevin Magnussen kun kender fra fjernsynet og simulatoren.

- Jeg ser frem til løbet. Det er en bane, som jeg kun har set på tv, men den ser ud til at have et bredt udvalg af sving. Det første ligner en rigtig udfordring, men mest interessant, så tror jeg, vi kommer til at se spektakulære hastigheder og mange overhalinger på den sidste langside, som er en af de længste i Formel 1, siger han.

Denne langside er strækker sig over 1300 meter, og her kører bilerne med fuld gas i 17-18 sekunder.

Allerede før weekendens grandprix viste McLarens øverste chef Ron Dennis sin opbakning til Kevin Magnussen. Her ses de på paddocken i Bahrain før sidste træning. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Watt om ekstra test: Tillidserklæring til Kevin

0 kommentarer
Vis kommentarer