SLUT: Kevin manglede fart i bilen

Fernando Alonso var hurtigste mand i den første træning i Shanghai

Her ses Kevin Magnussen på vej ud til fredagens første træning. (Foto: Andy Wong/AP)
Her ses Kevin Magnussen på vej ud til fredagens første træning. (Foto: Andy Wong/AP)

Ekstra Bladet dækker fredagens anden træning - følg med live fra kl. 08.00: 


SHANGHAI (Ekstra Bladet): Ferrari-teamet er det helt store samtaleemne før Kinas Grand Prix, da Stefano Domenicali tidligere på ugen efter 23 års ansættelse hos italienerne og over seks år som daglig chef tog konsekvensen af skuffende resultater og indgav sin opsigelse.

Afløseren er Marco Mattiacci, den tidligere chef for Ferraris aktiviteter i Nordamerika, men en mand uden erfaring fra Formel 1. Planen er, at han overtager tøjlerne fra og med weekendens grandprix. Fernando Alonso havde endnu ikke mødt sin nye chef, fortalte den spanske stjerne på sit første pressemøde i Kina.

Selv om man ikke kan lægge forfærdelig meget i træningstider, var der alligevel lidt opmuntring til Ferrari og Fernando Alonson, som kørte hurtigste tid i første træning og var eneste mand under 1.40 minutter med sine 1.39,783.

Se også: Ferrari-chef afleverer sin opsigelse efter skod-start

Ferrari har kæmpet i år og endnu ikke nået et podium i sæsonens tre første løb. Til gengæld fortsatte udfordringerne i den anden side af garagen, hvor holdkammeraten Kimi Räikkönen ikke fik sat en eneste tid, da problemer med Ferrari-racerens front holdt den i garagen efter en omgang.

Solid start til McLaren
Efter skuffelsen i Bahrain med to udgåede racere gav første træning indikation om, at McLaren i Kina kan køre med om de sjove placeringer.

Jenson Button var fjerdebedst, mens Kevin Magnussen satte sjettebedste tid.

Se også: Kevin: Derfor var Bahrain mit vigtigste F1-løb hidtil

Nico Rosberg fra det hidtil suveræne Mercedes-team holdt fanen højt for tyskerne, men holdkammeraten Lewis Hamilton, vinderen af de seneste to løb, kun nåede ni omgange, før problemer med bilens ophæng sendte ham i pit.

Kinas Grand Prix, første træning:

1. Alonso (Ferrari) 1.39,783

2. Rosberg (Mercedes) +0,398

3. Ricciardo (Red Bull) +0,989

4. Button (McLaren) +1,187

5. Hülkenberg (Force India) +1,392

6. Magnussen (McLaren) +1,5831 af 2 Fernando Alonso - her til pressedag torsdag i paddocken - fik en god start på løbsugen i Kina. (Foto: Andy Wong/AP)
2 af 2 Her ses Kevin Magnussen på vej ud til fredagens første træning. (Foto: Andy Wong/AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer