McLaren: Storsponsor er på vej

Præsenterede i Kina udvidet samarbejde med Gillette

I Shanghai er det SAP's tur til at blive eksponeret på siden. (Foto: McLaren/LAT Photographic)
I Shanghai er det SAP's tur til at blive eksponeret på siden. (Foto: McLaren/LAT Photographic)

SHANGHAI (Ekstra Bladet): Syv års samarbejde med Vodafone som den dominerende sponsor på siden af McLarens racere sluttede sidste år.

Egentlig skulle aftalen med en ny hovedsponsor have været annonceret i december, men den udeblev, så ved lanceringen af MP4-29-raceren var den mest prominente placering bare sølvgrå.

I marts før sæsonstarten sagde McLarens CEO Ron Dennis, at aftalen med en storsponsor ville falde på plads 'inden for et par løb', så til årets fire første grandprixer har briterne kørt med en rotation af deres mindre sponsorer på siden.

I forbindelse med Kinas Grand Prix lancerede McLaren en udvidet aftale med Gillette, denne nye aftale er ingen erstatning for hovedsponsoren.

Se også: Surt, Kevin: McLaren skuffer i kvalifikationen

Direkte adspurgt svarer McLarens daglige chef Eric Boullier:

- Ja, jeg tror stadig, vi kan forvente at se en hovedsponsor i løbet af sæsonen. Om det allerede bliver til Spaniens Grand Prix aner jeg ikke, konstaterer franskmanden.

Fra 2015 samarbejder McLaren med Honda i en aftale, der skulle have en værdi af 750 millioner kroner om året. Honda skal levere motorerne gratis, betale 375 millioner kroner kontant samt dække halvdelen af kørernes løn.

Se også: Kevin: Vi var heldige i Australien

Kinas Grand Prix køres søndag fra klokken 09.00 dansk tid.
Ekstra Bladet dækker løbet med tekst, billeder og live-tv-studie.

0 kommentarer
Vis kommentarer