McLaren truer Red Bull med retssag

McLaren og Red Bull i strid om nøglemedarbejder

McLaren-boss Ron Dennis er langt fra tilfreds med Red Bulls måde at hyre medarbejdere på. (Foto: AP)
McLaren-boss Ron Dennis er langt fra tilfreds med Red Bulls måde at hyre medarbejdere på. (Foto: AP)

Ligesom det kan koste dyrebare brøkdele af sekunder på en Formel 1-bane, hvis aerodynamikken ikke er finjusteret, så kan det komme til at koste dyre penge, at Red Bull har nappet den ekspert i aerodynamik, som McLaren-boss Ron Dennis ellers havde skrevet kontrakt med.

McLaren skrev ifølge autosport.com kontrakt med Dan Fallows i september 2013, hvorefter den dygtige tekniker skulle begynde sit arbejde for det engelske Formel 1-team i marts 2014.

Men kort tid før Fallows skulle starte i sit nye job, annoncerede Red Bull - hvor Fallows i forvejen kom fra - at de havde genansat Fallows, der nu er deres chef for aerodynamik.

Se også: McLaren: Storsponsor er på vej

- Desværre har McLaren nu formentlig ikke andre muligheder end at trække Red Bull i retten, hvor der vil blive stillet alvorlige spørgsmålstegn ved holdets integritet og fair play, siger Ron Dennis til autosport.

- Problemet er, at han ikke har noget juridisk grundlag at fortryde sin beslutning på, for han havde allerede accepteret og kontraktligt forpligtet sig til vores jobtilbud.

- Hvad værre er, så mødte han vores forsøg på at få fat på ham med en mur af tavshed. Mysteriet løste sig først uger senere, da det pludselig blev annonceret, at han var ansat som Red Bulls nye chef for aerodynamik, lyder det fra Ron Dennis.

Red Bull har afvist, at McLaren kan gøre krav gældende, da Fallows ikke var begyndt i jobbet hos McLaren.

Kinas Grand Prix køres søndag fra klokken 09.00 dansk tid.
Ekstra Bladet dækker løbet med tekst, billeder og live-tv-studie.

Se også: Sportschef: Magnussen kan havne i pointeneSe også: Kevin: Vi var heldige i AustralienSe også: Jason Watt i hård kritik af MercedesSe også: Surt, Kevin: McLaren skuffer i kvalifikationen

0 kommentarer
Vis kommentarer