Ferrari-stjerne langer ud efter journalister

Kimi Räikkonen er træt af rygterne om, at han skulle mangle motivation

Kimi Räikkonens tilbagekomst til Ferrari har været alt andet end succesfuld. (Foto: AP)
Kimi Räikkonens tilbagekomst til Ferrari har været alt andet end succesfuld. (Foto: AP)

Det er ikke uden grund, at Kimi Räikkonen bliver kaldt ’the iceman’.

Den tidligere Formel 1-verdensmester er kendt som en kold og kynisk herre, hvis iltre temperament og offensive mentalitet jævnligt kommer til udtryk på asfalten og i medierne.

Det fik Kevin Magnussen at mærke i kølvandet på sammenstødet med Ferrari-køreren under Malaysias Grand Prix, og nu er det så pressens tur til at få en omgang finsk vrede at mærke.

Se også: Midt i dødskampen: Schumacher anklaget for trafikuheld

En placering som nummer 12 i kørernes VM-stilling og en pointmæssig lussing i de første fire Formel 1-løb i denne sæson har ført til beskyldninger om manglende motivation.

De anklager har imidlertid bragt Räikkonen i det røde felt, og den forhenværende Lotus-chauffør er kontant i sit kontrastød.

Se også: Ekspert jubler over Kevin-nyt: Må have ramt en guldåre

- Jeg forstår ikke, hvorfor I altid bringer temaet om motivation på banen. Hvis jeg ikke var motiveret, var jeg her ikke, siger Räikkonen ifølge autosport.com.

- Vi har haft dårlige løb, og det er en uheldig ting, men sådan går det nogle gange. Målet er at forbedre os.

Slået af holdkammerat
Med 11 point på kontoen er Kimi Räikkonen langt fra på omgangshøjde med sin teamkollega, Fernando Alonso, som aktuelt står noteret for 41.

Dermed er der langt til fordums styrke for finnen, der ligesom Ferrari ikke har for vane at rime på middelmådighed.

Håbet om bedre tider lever dog i bedste velgående, og med 15 løb tilbage i denne sæson er der fortsat gode muligheder for at forbedre den aktuelle tilstandsrapport.

Se også: McLaren-chef erkender: Bilerne har mangler

- Der er en masse arbejde at gøre. Vi har ikke haft et eneste løb, hvor vi har været glade for det hele. Tingene har været vanskelige indtil videre, men når vi får kørt flere kilometer, kan vi udbedre problemerne, siger Räikkonen.

Han kan sammen med resten af Formel 1-feltet se frem til at hamre speederen i bund på europæisk grund den 11. maj, når Catalunya-banen ved Barcelona lægger asfalt til næste grand prix.

0 kommentarer
Vis kommentarer