Rival: Nu kommer McLaren

Force India-chef forventer at se McLaren tage et stort spring fremad i weekendens Formel 1-grandprix

McLaren-raceren kan ifølge flere medier allerede i weekendens løb i Barcelona få en ny snude, som forbedrer aerodynamikken. (Foto: AP)
McLaren-raceren kan ifølge flere medier allerede i weekendens løb i Barcelona få en ny snude, som forbedrer aerodynamikken. (Foto: AP)

Siden det første grandprix i Formel 1-sæsonen har Kevin Magnussens McLaren-team skuffet fælt, og i de sidste to løb er det slet ikke blevet til point.

Men ifølge Force India-chefen Bob Fernley kommer McLaren til at tage et stort skridt i søndagens grandprix på Circuit de Catalunya i Barcelona.

- Når vi antager, at alle har arbejdet på forbedringer, så tror jeg også, at næsten alle vil blive cirka på samme præstationsniveau. Når jeg siger 'næsten alle', så er det fordi jeg tror, McLaren vil tage et større skridt, simpelthen fordi, holdet har været forholdsmæssigt for langt bagud, siger Fernley til speedweek.com.

Motorsportsmediet spekulerer samtidig i, at McLaren - der især har haft store problemer med aerodynamikken - vil prøve en ny næse på bilen, en næse der skal ligne den særlige dobbelte næse, der sidder på Lotus-raceren.

McLaren-boss Eric Boullier holder tæt, hvis der virkelig skulle være en ny næse klar til McLaren-raceren, men han har allerede i weekenden erklæret, at der er store forbedringer på vej.

- Årsagen til vores underpræstation er blevet grundigt analyseret. Vi ved, hvor bilen har sine svagheder, og vi har taget skridt, som både på kort og på lang sigt skal bringe forbedringer, siger Boullier onsdag i en pressemeddelelse fra McLaren.

0 kommentarer
Vis kommentarer