Button: Det er den bedste bil i min tid

- Det er efter min mening den mest dominerende bil i min tid, konstaterer Kevin Magnussens holdkammerat

Mercedes-racerne er endnu mere dominerende end både Ferrari og Red Bull i deres storhedstid, mener Jenson Button. (Foto: Jan Sommer)
Mercedes-racerne er endnu mere dominerende end både Ferrari og Red Bull i deres storhedstid, mener Jenson Button. (Foto: Jan Sommer)

Hvis nogen frygter en ensformig Formel 1-sæson i fronten af feltet, så er de næppe helt afmarcheret.

Mercedes - og nok så vigtigt deres F1 W05 Hybrid-racer - er skræmmende god. På intet tidspunkt i sæsonens første fem grandprixer har andre end en af Mercedes-bilerne ligget i front.

Intet tyder på, at magtdemonstrationen slutter lige foreløbig.

- Jeg har set nogle ret hurtige biler i min tid i Formel 1, konstaterer Jenson Button, der med sine 252 grandprixer og 34 år er feltets mest erfarne kører.

Se også: Kevin uden point: Mercedes i knusende dobbelttriumf

Alligevel er Mercedes’ 2014-racer i særklasse, når Jenson Button sammenligner den med alle de biler, han selv har kørt i eller har racet mod i sine 14 år i Formel 1.

- Det er efter min mening den mest dominerende bil i min tid. Måske ikke så meget i selve løbet, men i kvalifikationen. Meget dominerende, siger Jenson Button.

- Og det bliver svært for alle at hente dem. Hvis nogen slår Mercedes i mesterskabet i år, har de gjort et fantastisk stykke arbejde, konstaterer Kevin Magnussens holdkammerat.

Formel 1-feltet i Barcelona i søndags. Feltet på vej igennem det første sving. Forrest er det Lewis Hamilton i Mercedes nr. 44. Næste kører er Nico Rosberg i nr. 6. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Historiens stærkeste Formel 1-racere

0 kommentarer
Vis kommentarer