Ingen gaver til Kevin: Button vil blive

McLarens problemer giver Jenson Button endnu større lyst til at forlænge karrieren

Jenson Button har ingen planer om at indstille karrieren efter denne sæson. (Foto: Jan Sommer)
Jenson Button har ingen planer om at indstille karrieren efter denne sæson. (Foto: Jan Sommer)

Nemme løsninger bliver der ingen af, når pladserne hos McLaren skal besættes til 2015.

Både Kevin Magnussen og Jenson Buttons aftaler med det sejrsvante britiske team skal op til revidering efter indeværende sæson. Selv om McLaren kæmper med at gøre MP4-29-raceren konkurrencedygtig og er i gang med endnu en svær sæson, så giver det ikke anledning for Jenson Button til at overveje karrierestop.

Faktisk på ingen måde.

- Jeg vil helt bestemt være i Formel 1. Den her slags sæson giver mig ikke lyst til at gå på pension. Når du trækker dig, så skal det være på toppen, siger den 34-årige brite til Autosport.

Jenson Button blev verdensmester i 2009 for Brawn GP, som blev skabt på resterne af Hondas Formel 1-team, efter japanerne trak sig fra sporten efter 2008-sæsonen. Med 252 grandprixer er han den mest erfarne aktive kører i Formel 1.

2015 bliver et markant år for McLaren, da Honda vender tilbage som motorleverandør. Udover motorenheden kommer de med en stor pose penge og forventninger om grandprixsejre og mesterskaber.

Se også: Derfor er Kevin fravalgt til testSe også: Ærlig Button: Hårdere arbejde med Kevin

Så Kevin Magnussen har dette år til at vise, at han er god nok til at være en del af planerne for fremtiden. Jenson Button forventer allerede nu at optage det ene sæde.

Sidste år takkede han nej til en længere kontrakt med McLaren, fordi han ville tage et år af gangen.

- Jeg håber og tror, jeg er der til næste år, og at holdet vil være konkurrencedygtige mod slutningen af denne sæson, hvilket giver mig god grund til at have lyst til at være her.

- Vi er nødt til at være hurtige mod slutningen af året, hvis vi skal være hurtige næste år, fordi der er ingen ændringer i reglementet, så vi er nødt til at holde fokus, siger Jenson Button.

Honda har et indgående kendskab til Jenson Buttons styrker og svagheder. Fra 2003-2005 kørte han for BAR-Honda, og fra 2006-2008 for Honda F1 Racing.

0 kommentarer
Vis kommentarer