LIVE CHAT: Watt om motorsports-krig: Lige til en spillefilm

Fortsætter den dansk-finske Formel 1-krig mellem Kevin og Kimi, og hvorfor gav finnen ikke en undskyldning, efter han havde ødelagt Kevins løb? Du kan her chatte med Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt

Kevin Magnussen sammenstød med Kimi Raikkonen var et søndagens helt store samtaleemner oven på Monacos Grand Prix. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen sammenstød med Kimi Raikkonen var et søndagens helt store samtaleemner oven på Monacos Grand Prix. (Foto: Jan Sommer)

Så skete det igen.

Kevin og Kimi skrev et nyt kapitel til den dansk-finske motorsports-krig i Monacos Grand Prix og denne gang, var det Kimi, der var synderen.

Før Monaco-løbet havde Kimi og Kevin været i karambolage to gange før i denne sæson. Både i Malaysia og i Bahrain, hvor Kevin kørte ind i sin finske konkurrent.

I Monaco var det dog Kimi Raikkonen, som lavede en kørefejl og satte Magnussen kraftigt tilbage i løbet. Det fik Kevin til at stille spørgsmålsteg ved, om Kimi havde set lidt for dybt i vodka-flasken.

Jeg sad med en noget bitter smag i munden, da Jenson Button sluttede som sekser, mens Kevin Magnussen måtte nøjes med tiendepladsens enkelte point. Man skal huske, at intet er ovre, før det er ovre i utaknemmelige Monaco. Foto: Jan Sommer Meninger Jason Watt: Utaknemmelige Monaco

- Jeg ved ikke, om han havde drukket, eller hvad han havde. Han havde i hvert fald ikke set, at jeg holdt lige bag ham. Han bakkede simpelthen op over min forvinge, og holdt ovenpå min bil, sagde Kevin Magnussen efter løbet.

Trods den klare fejl af finnen kom der ingen undskyldning til det danske Formel 1-håb, og det er selvom Kevin undskyldte, da han kørte sammen med Kimi i marts måned.

I dagens Ekstra Bladet var Jason Watt da også klar i mælet, da han analyserede sammenstødet mellem de to kørere.

Se også: Kevin om påkørsel: Har du drukket, Kimi?

- Kevin kørte defensivt ned mod svinget, idet han kørte på midten af banen, og hvis man så alligevel vælger at kaste den indenom, så har man jo glemt at følge med i matematiktimerne. Radius på svinget, når man går så snævert ind, kontra bilens styreudslag var altså ikke kompatible, og den røde Ferrari holdt derfor parkeret i hegnet med Kevin låst på ydersiden, skriver Formel 1-eksperten i klummen Watts Up.

Du kan fra klokken 12 stille spørgsmål til Jason Watt om weekendes grand prix, hvor Kevin Magnussen endnu gang var involveret i dramatiske begivenheder, og hvor rivaliseringen mellem de to Mercedes-kørere Rosberg og Hamilton ligeledes spidsede til. 


0 kommentarer
Vis kommentarer