Kold luft: Kimi ville ikke undskylde overfor Kevin

Kimi Räikkönens kiksede overhaling kostede Magnussen en højere placering

Kimi har ikke - som Kevin Magnussen ellers gjorde det - undskyldt for sin kørefejl (Foto: Jan Sommer)
Kimi har ikke - som Kevin Magnussen ellers gjorde det - undskyldt for sin kørefejl (Foto: Jan Sommer)

MONACO (Ekstra Bladet): Den dansk-finske racerkrig raser igen.

Efter der var udbrudt våbenhvile i Shanghai og Barcelona, bankede rookien Kevin Magnussen sammen med eks-verdensmester Kimi Räikkönen i hårnålesvinget Loews med fire omgange tilbage.

Det var kapitel tre i den dansk-finske racerkrig, som blev skrevet søndag eftermiddag i Monacos gader, og modsat de to sammenstød i Malaysia og Bahrain tangerede Kimi Räikkönens hasarderede overhaling næsten et hævntogt.

Se også: Kimi slipper billigt fra sammenstød

I hvert fald var finnens forsøg på at smutte venstre om ganske enkelt hovedløst.

Ud over at hamre ind Kevin Magnussen ramte han også ind i muren på vej ned til tunnellen.

Sammenstødet kostede som minimum danskeren en fortjent sjetteplads. Kevin Magnussen kunne måske endda ha' kørt sig til et endnu flottere resultat, mens den finske Ferrari-kører forsvandt ud af kampen om VM-pointene efter at have kæmpet sig tilbage i top ti.

Se også: Kevin: Jeg skulle have haft femtepladsen

Nu fik Kevin Magnussen lige akkurat hevet et enkelt point hjem, men blev slået af Marussia-køreren Jules Bianchi og Lotus-køreren Romain Grosjean. Han fik desuden blåt flag, som er besked om at flytte sig for en hurtigkørende.

Selv om finnen var i skurkerollen, gik han ikke hen og sagde undskyld til danskeren efter løbet. Så godt er den finske eks-verdensmester Kimi Räikkönen åbenbart ikke opdraget.

Det nye sammenstød med Kevin Magnussen kom bare oven i en stribe ting, der har gjort livet surt for finnen i de fire dage i Monaco.

Se også: Finsk raseri over Kevin: Du ødelagde Kimis løb!

- Pludselig stod der en mur, og så røg jeg ind i Magnussen, forklarede Kimi Räikkönen, da han stærkt forsinket af et møde med dommerne dumpede ind til pressemødet hos Ferrari.

- Der blev stillet nogle spørgsmål, som jeg svarede på, og der vil gå lang tid, før der kommer en beslutning, sagde Kimi Räikkönen, som også måtte høre for, at han var udeblevet fra den traditionelle kørernes parade.

Altså ikke noget med at sige undskyld og atter undskyld, som Kevin Magnussen ellers har gjort efter begivenhederne i Malaysia og Bahrain for at afværge, at resten af feltet sendte ham i ' bad standing'.

0 kommentarer
Vis kommentarer