Han har Schumachers liv i hænderne

Det er den 56-årige franske læge Jean-Francois Payen, der har ansvaret for racer-legendens behandling

Det er Jean-Francois Payen, der har ansvaret for Schumacher. (Foto: AP)
Det er Jean-Francois Payen, der har ansvaret for Schumacher. (Foto: AP)

Hele verden venter på gode nyheder fra hospitalet i Grenoble, hvor den tidligere Formel 1-kører Michael Schumacher ligger indlagt, efter han blev alvorlig kvæstet, da han kørte offpist i søndags.

Lige nu kæmper racerkøren stadig for sit liv, selvom et stærkt team af læger to gange har været inde at operere for at lette trykket på Schumachers hjerne.

Det er den 56-årige cheflæge Jean-Francois Payen, der har ansvaret for Schumachers behandling, og det var også ham, der i dag for første gang i to dage kunne fortælle, at der var en smule forbedringer hos racerkøren.

Se også: Schumachers ulykke: Han havde netop hjulpet en ven

- Vi har vundet tid. Hver time, hvor hans tilstand er stabil, er en milepæl, sagde cheflæge Jean-Francois Payen tidligere på dagen.

Jean-Francois Payen er specialist i neuro- anæstesi og neuro- genoplivning og har i mere end seks år været ansat på intensivafdelingen i Grenoble. Han har forsket i hovedtraumer, og det er ham, der har stiftet det behandling- og plejesystem, der sættes i gang, når der sker alvorlige ulykker i Alperne.

Se også: Forklædt som præst: Ville snige sig ind til Schumacher

Hvis der derfor er nogle, der har erfaring, og han redde Schumachers liv, så er det ham, vurderer den tyske avis Bild.

Den franske læge og hans team har siden racerkøren kom ind på hospitalet i søndags våget ved hans side. Men selvom teamet endelig kunne fortælle om små forbedringer i Schumachers tilstand, så kunne de ikke sige, hvordan racerkørens fremtidsudsigter ser ud.

20 procent af de patienter, personlet på traumecenteret i Grenoble behandler, er ramt af ulykker fra bjergene.

Se også: Så hurtigt kørte Schumacher ved ulykken

0 kommentarer
Vis kommentarer