Så hurtigt kørte Schumacher ved ulykken

Der var fart på, da Michael Schumacher kom galt afsted på skiene i de franske alper

Schumacher havde fart i skiene, da han styrtede og slog hovedet mod en sten i de franske alper for få dage siden. (Foto: AP/Luca Bruno)
Schumacher havde fart i skiene, da han styrtede og slog hovedet mod en sten i de franske alper for få dage siden. (Foto: AP/Luca Bruno)

Historiens måske største Formel 1-kører tyske Michael Schumacher ligger nu i kunstigt koma efter sin skiullykke i de franske alper lørdag.

Mandag formiddag lød lægernes seneste meddelelse, at den syvdobbelte Formel 1-verdensmesters tilstand er yderst kritisk, og at han derfor holdes i koma i 48 timer for at give kroppen ro.

Se også: Hård dom: Schumacher kan blive en grøntsag

'Schumi' er blevet opereret for en hjerneblødning, som følge af det slag hans hoved tog mod en sten ved skisportsstedet Méribel.

Og som Ekstra Bladet her til morgen har kunne berette, er der risiko for, at tyskeren kan blive stærkt hjerneskadet, hvis han overlever ulykken. Det afhænger dog af, om blødningen er sket udvendigt på hjernen eller inde i den.

Men det er tiden, der afgør, hvor alvorlige skaderne er.Se også: Rystende besked: Tør ikke sige, om Schumacher overlever

Nu er det så kommet frem, at Schumacher havde meget høj fart ned ad den offpiste, hvor han og sønnen, Mick, susede.

Ifølge engelske Mirror fløj Schumacher ned ad offpisten med en fart på mellem 57 og op til 60 mph (miles per hour).

Det svarer til en fart på mellem 91,73 og 99,78 kilometer i timen. Altså næsten 100 kilometer i timen.

Se også: Vidne om Schumacher: Der var en masse blod

Mirror har tallene fra mediet The Times i England, som har været i kontakt med en kilde tæt på efterforskningen af ulykken.

Der er seneste nyt om Michael Schumachers tilstand klokken 11, når der igen afholdes pressemøde fra hospitalet i franske Grenoble, hvor tyskeren er indlagt.

0 kommentarer
Vis kommentarer