Schumachers familie takker for massiv støtte

Michael Schumachers familie er taknemmelig over, at så mange har ønsket den tidligere racerkører god bedring

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Det er ikke kun motorsportsverdenen, som de seneste dage har fulgt Michael Schumachers kamp for at komme sig efter den grimme skiulykke, som han kom ud for 29. december i franske Meribel.

Sportsfolk fra andre idrætsgrene, politikere og masser af helt almindelige fans fra hele verden har på sociale medier givet udtryk for deres støtte til Schumacher i den svære tid.

Det har gjort indtryk på tyskerens familie, der nu har lagt en kort takkebesked ud på den tidligere Formel 1-kørers hjemmeside.

- Vi vil gerne udtrykkeligt takke de mennesker fra hele verden, der har tilkendegivet deres sympati efter Michaels skiulykke og som har ønsket ham god bedring. Det er flot med sådan en opbakning.

- Vi ved alle, at Michael er en fighter, og at han ikke giver op. Mange tak, står der på både tysk og engelsk.

Hustruen Corinna tog straks efter til universitetsklinikken i Grenoble, hvor ægtemanden er indlagt, og den nærmeste familie har også været samlet der.

Michael Schumacher kom galt af sted, da han i et off piste-område væltede og slog hovedet mod en sten.

Hjelmen flækkede og tog en del af slaget, men kunne ikke forhindre kraniebrud og en hjerneblødning.

Lægerne har dog situationen under kontrol og holder Schumacher i kunstigt koma. De kan dog endnu ikke sige noget om, hvorvidt han slipper for varige mén efter ulykken.

0 kommentarer
Vis kommentarer