Annonce:
Annonce:

Upopulær Formel 1-regel ventes gennemført

Der gives formentlig 50 point for en sejr i 2014-sæsonens sidste formel 1-grandprix - alle andre løbssejre giver 25 point

Sebastian Vettel kalder et forslag fra Bernie Ecclestone for 'absurd' - forslaget ser dog ud til at blive gennemført alligevel. (Foto: AP)
Sebastian Vettel kalder et forslag fra Bernie Ecclestone for 'absurd' - forslaget ser dog ud til at blive gennemført alligevel. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Formel 1

Hvis sæsonens sidste Formel 1-løb havde givet dobbelt pointtal, så havde Felipe Massa nappet 2008-titlen fra Lewis Hamilton, ligesom Fernando Alonso havde nappet 2012-titlen fra Sebastian Vettel.

Og selvom blandt andre Vettel har kritiseret Bernie Ecclestones idé om at give dobbelt point i 2014-sæsonens sidst grand prix, så ser reglen nu ud til at blive gennemført, således at en sejr i Abu Dhabi Grand Prix 23. november giver 50 points og ikke de 25 points, som alle andre sejre giver. Det skriver BBC.

Den 83-årige Formel 1-ejers forslag sigter til at holde titelkampen i live indtil sent i sæsonen, efter at Vettel har vundet fire VM-titler i træk.

Kevin Magnussen inden tests: Der har været fuld knald på

Både Sebastian Vettel og Fernando Alonso var allerede i december ude med hård kritik af forslaget. Ligesom flere af de største hold, blandt andre Ferrari, også har kritiseret forslaget.

Annonce:

- Det er absurd, for det straffer dem, der har arbejdet hårdt hele sæsonen, sagde Vettel dengang ifølge BBC, mens Alonso argumenterede, at det ville svare til at uddele dobbelte point i sidste runde af Bundesligaen.

På et møde onsdag i Geneve opgav holdene dog tilsyneladende at kæmpe imod forslaget.

På mødet i Geneve blev forslaget om at reducere de maksimale udgifter på et Formel 1-hold fra og med 2015-sæsonen også diskuteret. Den idé vil blive taget op igen på et møde i juni, idet man i Geneve ikke kunne blive enige om, hvor grænsen for udgifterne skulle trækkes.

Torsdag var det første hold iøvrigt ude med et billede af deres nye bil. Det var Force India, der viste deres nye, fortrinsvis sorte racer frem. Se et billede af den her.

Magnussens racer består afgørende test

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: