Derfor tror Kevin på Bahrain-succes

Kevin Magnussen mener, at der er flere ting, der peger i retning af en opløftende weekend i Bahrain for ham og McLaren

Kevin Magnussen er klar til at revanchere sig i Bahrain. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen er klar til at revanchere sig i Bahrain. (Foto: Jan Sommer)

BAHRAIN (Ekstra Bladet): 495 lysmaster er siden sidst skudt op og påmonteret 5000 projektører, så Bahrain i weekenden er klar til at gøre Singapore selskab med et Formel 1 natløb.

Løbet bliver af den grund ikke så meget anderledes i forhold til Melbourne og Malaysia, hvis man ser på søndagens Grand Prix i ørkenstaten med Kevin Magnussens briller.

Se også: McLarens smertefulde dom: Modvind indtil Monaco

- Det vil være som at køre i dagslys, konstaterer Kevin Magnussen, der til gengæld vil komme på en bane, som han kender fra en masse omgange i februar, hvor Formel 1 feltet to gange i februar var forbi for at teste på Sakhir-banen.

- Så jeg kan straks gå i gang med at arbejde med racerens set up modsat Melbourne og Malaysia, hvor jeg ’spildte’ tid ved at bruge kræfter på at lære banen at kende, siger Kevin Magnussen.

- Banen har ikke som Malaysia mange højhastighedssving, og det er på nuværende tidspunkt en fordel for os.

- Vi kæmper en hård kamp med downforce og varme dæk, siger Kevin Magnussen.

Se også: Far kan ikke være der for Kevin

Derfor glæder det også allermest, at temperaturen i Bahrains ørken vil være 20 grader under løbet mod 33 grader i sidste uge i Malaysia Grand Prix.

Det gør, at McLaren tør tro på en rolle som outsider, selv om de fleste tror, at angrebet på suveræne Mercedes skal komme fra Red Bull og Ferrari.

- McLaren er et team, som vil vinde, så vi prøver i hvert eneste løb, siger Kevin Magnussen

Udover Mercedes har alle teams masser at tænke på, mens udviklingen fortsætter på de nye racere. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Før Bahrain: Det kæmper F1-holdene med

0 kommentarer
Vis kommentarer