Nyt håb for Schumacher

Michael Schumachers manager Sabine Kehm bekræfter nu, at der positive tegn at spore i tilstanden hos tyskeren

Michael Schumacher tilbage i 2003 (Foto: All Over Press)
Michael Schumacher tilbage i 2003 (Foto: All Over Press)

Endelig er der godt nyt for den tyske Formel 1-legende Michael Schumacher.

Tyskeren, der kom så galt afsted under en skitur i de franske alper kort før nytår, at han endte i koma, viser endelig tegn på forbedring. Schumacher har ellers befundet sig i koma i næsten 100 dage, men nu bekræfter racerkørerens manager, Sabine Kehm, at der er positive tegn at spore.

- Der er tegn, der giver os forhåbning, siger Kehm til den tyske avis Bild, der også skriver, at både familie, læger og venner er optimistiske.

Samtidig afviser hun historier om, at Schumacher ikke længere skulle befinde sig i den opvågningsfase, der langsomt skal bringe ham tilbage til livet.

Se også: Medier: Kun et mirakel kan vække SchumacherSe også: Læge: Usandsynligt, at Schumacher vågner igen

Det er dog vigtigt at understrege, at skaderne på tyskerens hjerne kan være så store, at det er meget usikkert, hvilken tilstand han er i, hvis han skulle vågne. Schumi, som er tyskerens kælenavn, har angiveligt tabt 20 kg., mens han har ligget i koma, og vejer nu bare 55 kg.

Se også: Medier: Schumacher har tabt 20 kilo

I sidste uge skrev engelsk presse, at Schumachers kone, Corinna, var gået i gang med at ombygge familiens hus for 100 mio. kr., så der kunne laves et hjemmehospital.

Den historie afviser Kehm også overfor Bild.

- Rygterne om, at Corinna er ved ombygge huset for at få Michael hjem, er fuldstændig uden hold i virkeligheden, siger hun.

Det næste skridt for Michael Schumacher bliver at overføre ham fra hospitalet i Grenoble til en genoptræningsklinik.

Se også: 'Schumi' får hjemmehospital til 100 mio.

0 kommentarer
Vis kommentarer