McLaren bedre kørende end forventet

Kevin Magnussen fik testet sin bil under den første træning i Bahrain

(Arkivfoto: Jan Sommer)
(Arkivfoto: Jan Sommer)

BAHRAIN (Ekstra Bladet): Både 250 løbs jubilar Jenson Button og rookie Kevin Magnussen tog tidligt fri i fredagens 1. træning på Bahrain International Circuit, Sakhir.

Inden kaffepausen fik de vist, at McLaren er langt bedre kørende, end der er givet udtryk for forud for Bahrain Grand Prix.

Da racerne blev skubbet i garage lå d’herrer henholdsvis nr. 4 og nr. 5, men faldt ned som nr. 5 og nr. 7, da træningen sluttede med 2 x Mercedes i front.

Vinderen fra Malaysia, Lewis Hamilton, Storbritannien var hurtigst, 0,2 sek foran den førende i VM, tyskeren Nico Rosberg og den tre-dobbelte vinder i Bahrain, Fernando Alonso, Spanien og Ferrari.

Kevin Magnussen kørte som syver i 1.38.949 minutter i en træning, som McLaren brugte til at afprøve de seneste ’opdateringer’.

Det ser ud som om, at der er kommet gode ting hjemmefra, eller også fungerer den nye næse f. eks. bedre i Bahrain end på højhastighedsbanen i Malaysia. Træningen blev en ny skuffelse for den fire dobbelte verdensmester Sebastian Vettel, Tyskland og Red Bull som kun kørte 11. bedste tid.

Og Lotus er fortsat i krise, så Romain Grosjean, Franrkig og Pastor Maldonado, Venezuela er fortsat langt under sidste års niveau.

- Godt arbejde, Vi har fået, hvad vi havde brug for. P1 er slut (for dig), lød det fra pitten til Kevin Magnussen små ti minutter før træningen sluttede.

Næste træningsperide, det såkaldte P2, køres kl 17 dansk tid. Den kan følges LIVE på Ekstra Bladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer