F1-kolbøtteracer får selv skylden

Pastor Maldonado, der kørte op i Gutierrez under Bahrains grand prix, giver Gutierrez skylden for uheldet

Det så voldsomt ud, da Esteban Gutierrez og hans Sauber slog en kolbøtte i luften under Bahrains grand prix i aftes.

Uheldet skete på vej ned mod første hjørne, hvor Maldonado kom ud fra et pitstop. Selvsamme Maldonado er ikke bleg for at give Gutierrez skylden for, at mexicaneren måtte ud på den ufrivillige og luftbårne snurretur.

- Vi er nødt til at se på, hvad der skete igen. Det så ud til, at Esteban (Gutierrez, red.) ikke holdt sin linje i første sving.

Se også: Ny ekstrastraf truer Kevin Magnussen

- Måske mistede han sit bremsepunkt, jeg ved det ikke. Men da var jeg allerede kørt ind i svinget og kunne intet stille op, sagde Maldonado til pressen efter løbet.

Det så meget dramatisk ud, da billederne af Gutierrez flyvetur løb over skærmen, og Maldonado skynder sig da også at understrege, at han er glad for, at Gutierrez ikke kom noget til.

- Han var meget uheldig, men det var godt, at han kunne hoppe ud af bilen med det samme.

(Foto: Hassan Ammar/AP) Sport og Spil Watts up! Hård, Hårdere, Hamilton

Gutierrez blev kørt på hospitalet til et rutinecheck, den flyvske racerkører slap fra oplevelsen uden den mindste skramme.

F1-bosserne har idømt Pastor Maldonado en straf på fem placeringer til næste grand prix (det kinesiske om to uger), samt tre point på F1-kørekortet. Når man opnår tolv point, får man et løbs karantæne.

1 af 8 
2 af 8 
3 af 8 
4 af 8 
5 af 8 
6 af 8 
7 af 8 
8 af 8 
0 kommentarer
Vis kommentarer