Sindssyg saltomortale udløser tripelstraf

Se billederne: Dommen er faldet over Lotus' Pastor Maldonado

Pastor Maldonado kørte ind i Esteban Guiterrez' Sauber-racer på vej ud af pitten, hvilket udløste en sindssyg saltomortale. Klik videre for at se hele forløbet. (Foto: Sutton Images/Corbis)
Pastor Maldonado kørte ind i Esteban Guiterrez' Sauber-racer på vej ud af pitten, hvilket udløste en sindssyg saltomortale. Klik videre for at se hele forløbet. (Foto: Sutton Images/Corbis)

Kevin Magnussen og Jenson Button var ikke de eneste, som måtte udgå af Bahrains Grand Prix.

Ingen af McLaren-kørerne kunne dog matche den måde, Saubers Esteban Gutierrez måtte forlade det svært underholdende ræs.

Mexicaneren blev sendt på en flyvetur af dimensioner, hvor Sauber-raceren slog saltomortaler to tredjedele inde i løbet.

Skylden blev placeret hos Lotus' Pastor Maldonado, som ramte Gutierrez på vej ud af pitlanen.

Se billedgalleriet ovenfor

Lotus' venezuelaner fik i første ombæring i en ti sekunder stop-and-go-straf, men efter løbet ventede endnu en straf. Nøjagtig som det skete for Kevin Magnussen efter kollisionen med Kimi Räikkönen i Malaysia, så udløste flyveturen i Bahrain hak i kørekortet.

Tre strafpoint fik Maldonado. Når han 12 strafpoint i løbet af sæsonen, udløser det efter de nye regler i 2014 et grandprix' karantæne.

Tilmed venter der også fem strafplaceringer på griden til colombianeren, når der om to uger køres grandprix i Shanghai.

Gutierrez var i stand til selv at kravle ud af cockpittet. For en sikkerheds skyld blev han sendt på hospitalet til tjek, hvor det viste sig, at han var sluppet uskadt fra det dramatiske styrt.<br /><br /><p>Jules Bianchi fik også to strafpoint for sit sammenstød med Adrian Sutil. Franskmanden er nu noteret for fire.</p><p><b>Læs eller genlæs Ekstra Bladets dækning af løbet:</b></p><a id="_7e684ac3-43e2-4f47-98f0-e3533465d05a" href="https://ekstrabladet.dk/sport/formel_1/article4687704.ece">SLUT: Kevin udgået i Bahrain</a><br /><br /><br /><br /><a id="_6ee6aafe-ba07-4f1c-ae66-82ba6c7f7783" href="https://ekstrabladet.dk/sport/formel_1/article4689861.ece">Se billederne: Her brænder Kevin sammen</a><br /><br />
1 af 7 (Foto: Sutton Images/Corbis)
2 af 7 (Foto: Sutton Images/Corbis)
3 af 7 (Foto: Sutton Images/Corbis)
4 af 7 (Foto: Sutton Images/Corbis)
5 af 7 (Foto: Sutton Images/Corbis)
6 af 7 Heldigvis kunne Sauber-køreren forlade raceren ved egen hjælp. (Foto: Sutton Images/Corbis)
7 af 7 Pastor Maldonado kørte ind i Esteban Guiterrez' Sauber-racer på vej ud af pitten, hvilket udløste en sindssyg saltomortale. Klik videre for at se hele forløbet. (Foto: Sutton Images/Corbis)
0 kommentarer
Vis kommentarer