Mænd forsøgte at trænge ind til Schumacher

Ville angiveligt tjene penge på at sælge billeder af den bevidstløse racer-stjerne

Flere mænd har angiveligt forsøgt at skaffe sig adgang til Michael Schumachers sygestue, hvortil hans kone Corinna her ankommer få dage efter ulykken (Foto: AP)
Flere mænd har angiveligt forsøgt at skaffe sig adgang til Michael Schumachers sygestue, hvortil hans kone Corinna her ankommer få dage efter ulykken (Foto: AP)

For nogle mennesker udgør andres alvorlige sygdom ingen forhindring, når der skal tjenes en skilling.

For det var sandsynligvis motivet, da flere mænd over to omgange forsøgte at trænge ind til Michael Schumacher, der siden 29. december har ligget i kunstig koma efter en skiulykke.

Se også: 'Schumi's mirakel: Det er sket før

Den tyske avis Bild erfarer således fra kilder på Uni-Klinik i Grenoble, hvor racer-stjernen er indlagt, at der har været hele to episoder, hvor ukendte mænd har været på vej ind på den tidligere Formel 1-verdensmesters stue.

I det seneste tilfælde var to ukendte mænd på vej ind, da en sikkerhedsvagt fik mistanke og stoppede deres færd.

Se også: 'Schumi' får hjemmehospital til 100 mio.

Det samme skete, da en mand forklædt som præst, prøvede at skaffe sig adgang til intensivafdelingen bare to dage efter Schumachers indlæggelse.

Dengang kaldte hans manager Sabine Kehm hændelsen for ’helt forkastelig’.

Se også: Læge: Usandsynligt, at Schumacher vågner igen

Bild fortolker selv situationen derhen, at de indtrængende ville forsøge at tage billeder og sælge dem til medierne, men det er ikke en formodning, som avisen har fået bekræftet fra hospitalet eller andre myndigheder.

0 kommentarer
Vis kommentarer