Annonce:
Annonce:

Schumachers nære ven: Derfor kan vi håbe

Præsidenten for det internationale motorsportsforbund (FIA), Jean Todt, holder fast i håbet, når det gælder vennen Michael Schumachers helbred

Michael Schumacher og Jean Todt har haft mange gode stunder sammen, mens de begge var tilknyttet Ferrari. (Arkivfoto: AP)
Michael Schumacher og Jean Todt har haft mange gode stunder sammen, mens de begge var tilknyttet Ferrari. (Arkivfoto: AP)
Annonce:
Følg Formel 1

De fejrede triumfer på stribe hos Ferrari, da de i samarbejde sikrede det italienske Formel 1-hold verdensmesterskaber og vilde rekorder op igennem 90’erne og 00’erne.

Med Michael Schumacher som førstekører og Jean Todt som teamchef var den ikoniske bilfabrikant fra Maranello til tider urørlig i motorsportens fineste klasse, hvor det karismatiske makkerpar om nogen fandt formlen på succes.

Ikke overraskende har duoen holdt venskabet ved lige siden da, selv om de hver især forlod ’den stejlende hingst’ i henholdsvis 2006 og 2008.

Mænd forsøgte at trænge ind til Schumacher

Franskmanden er derfor en presset mand i denne tid, hvor Michael Schumacher kæmper for sit liv på et hospital i Grenoble.

Jean Todt, der i dag er præsident for det internationale motorsportsforbund (FIA), har fulgt sin ven med bange anelser, siden Schumacher forulykkede under en skiferie i de franske alper tilbage i december.

Annonce:

- Michael og hans familie står mig meget nær. Denne ulykke er en tragedie, siger Todt ifølge Bild.

Han finder trøst i det faktum, at den tidligere Ferrari-kollega ikke er typen, der giver op. De seneste meldinger fra hospitalet i Grenoble, hvor Schumacher forsøger at komme til bevidsthed, har da også indikeret, at miraklernes tid ikke nødvendigvis er forbi.

Sent søndag aften har den svenske avis Expressen sågar bebudet, at den tyske nationalhelt er vågnet fra sin koma.

'Schumi's mirakel: Det er sket før

Den syvdobbelte verdensmester har ifølge talskvinden Sabine Kehm i længere tid vist tegn på forbedring, og selv om uheldet i skisportsområdet Méribel ligger over 100 dage tilbage, er håbet om helbredelse endnu ikke opgivet. Hverken hos hende, familien eller vennen Jean Todt.

- Michael bliver altid ved med at kæmpe. Han kæmper, og vi kan kun håbe og bede til, at det bliver bedre med tiden, siger Todt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: