Watt chattede med brugerne: Skal vi være skuffede over Kevin?

- Det er blevet hverdag i lille Danmark, men Kevin har altså ikke glemt at køre racerbil, skriver Jason Watt i klumme i Ekstra Bladet

Jason Watt chatter med Ekstra Bladets brugere (Foto: Polfoto)
Jason Watt chatter med Ekstra Bladets brugere (Foto: Polfoto)

'Ro på, Danmark', skrev Jason Watt i sin allerførste klumme som Ekstra Bladets Formel 1-ekspert. Inden Kevin Magnussen havde kørt sit allerførste grandprix, mente Watt, at en syvende- eller ottendeplads ville være mere end godkendt.

Pludselig stod unge Magnussen så der på podiet i Mellbourne med en tredjeplads, der siden blev konverteret til en andenplads, og hele Danmark gik Kevin-amok.

Watt skammede sig nærmest over sin først udmeldte 'pessimisme', men siden har det som bekendt knebet for Mini-Mag med at få McLaren-raceren til at køre rigtig stærkt.

- Lad mig med det samme slå fast, at jeg ikke er typen, som roser Kevin i medgang for blot at sable ham i modgang. Jeg ved udmærket, hvordan det er som racerkører, når tingene ikke flasker sig.

- Som jeg sagde til mig selv, og som jeg vil håbe, Kevin også vil huske på: Man vågner ikke bare op en morgen og har glemt at køre racerbil, skriver Jason Watt.

Fra kl. 12.00 kunne du chatte med Jason Watt her på Ekstra Bladet. Herunder kan du se, hvordan det gik. 


0 kommentarer
Vis kommentarer