Rasende Red Bull: Hellere skudsikker vest end kage

Mercedes-bossen Niki Lauda advarer mod rasende Red Bull

Rasende Red Bull har ikke lyst til at spise kage med den tredobbelte verdensmester Niki Lauda.

Tværtimod opfordrer den sportslige chef Dr. Helmut Marko sin landsmand til i stedet for kage at tage en skudsikker vest på til næste løb i Barcelona.

Niki Lauda havde i egenskab af 'ambassadør' for Mercedes ellers taget fin kage med fra Wien til Shanghai for at glatte ud efter et verbalt udfald fra Mercedes i forbindelse med benzinsagen mod Red Bull og Daniel Ricciardo.

Se også: Kevin-sagaen: Mercedes kræver ekstrastraf

Her forlangte Mercedes en ekstra straf til Red Bull, som det skete i sin tid for Brawn (forgængeren til Mercedes, red.), der snød på vægten.

Udmeldingen har gjort Red Bull rasende, og der var ingen, som havde lyst til at dele kagen med Niki Lauda, der i stedet har ændret taktik. Nu prøver den tredobbelte verdensmester med søde ord.

Se også: 'Red Bull havde fået rigeligt med advarsler'

Således har Niki Lauda opdaget, at der i Shanghai manglede en vigtig person hos Red Bull. Formel 1's mest succesrige konstruktør, Adrian Newey var fraværende.

- Jeg er sikker på, at Adrian Newey ikke spilder tiden hjemme i Storbritannien. Han har et eller andet i ærmet til Barcelona, siger Niki Lauda.

- Derfor vil jeg advare alle hos Mercedes om, at Red Bull vil være mere end klar til næste løb. Så vi skal ikke tro, at VM allerede er i hus, lyder beskeden fra den tidligere verdensmester.

Se også: McLaren truer Red Bull med retssagSe også: F1-hold advarer mod 'finansiel katastrofe'

0 kommentarer
Vis kommentarer