Lewis vil gøre som Senna

Venskabet på prøve hos Mercedes

(Foto: AP)
(Foto: AP)

- Hvorfor skal Nico Rosberg undskylde. Han har pole position?

Det kan godt være, at Mercedes har haft brandslukkeren fremme for at dysse episoden mellem deres to stjerner, Lewis Hamilton og Nico Rosberg ned, men der hersker mildest talt spændinger mellem de to venner tilbage fra deres fælles go kart tid efter episoden i de sidste minutter af Q 3 kvalifikationen.

Nico Rosberg blokerede som bekendt bremserne i Mirabeau svinget, og det betød gult flag, så Lewis Hamilton fik spoleret sit sidste skud i Q 3 og mistede måske pole position til teamkollegaen.

- Jeg nægter at besvare, om Nico fremprovokerede gult flag, siger Lewis Hamilton i et interview med BBC.

Se også: Mercedes-rivalisering blusser op

- Men jeg burde have vidst, at det kunne ske. Der var en potentiel mulighed, siger Lewis Hamilton, som har tænkt sig at læse i Ayrton Sennas bog, hvor det afdøde Formel 1 ikon fortæller om rivaliseringen med Alain Prost tilbage i 1989 og 1990.

- Jeg ved ikke, om Alain Prost og Ayrton Senna talte om tingene, men jeg kan lide måden, Ayrton Senna svarede igen på, siger Lewis Hamilton.

Til dem, som ikke kan deres Formel 1 historie, væltede Ayrton Senna i 1990 rivalen Alain Prost af VM-tronen i en sæson, hvor det hele eksploderede, da de kørte hinanden af i næstsidste VM-løb på Suzuka, Japan.

0 kommentarer
Vis kommentarer