Magnussen glæder sig til cool østrigsk bane

Formel 1-feltet kører det østrigske grandprix i weekenden, og den bane kender Kevin Magnussen ganske godt

Kevin Magnussen glæder sig til Østrig. (Foto: AP)
Kevin Magnussen glæder sig til Østrig. (Foto: AP)

Kevin Magnussen glæder sig til udfordringen i den kommende weekenden, når Formel 1-feltet skal køre det østrigske grandprix på Red Bull Ring i Spielberg.

Den danske McLaren-kører, som er uden erfaring på de fleste Formel 1-baner i denne sæson, kender netop den bane ganske godt.

Se også: Overlæge om Schumacher: Puha, der er lang vej

- Det er mærkeligt at sige det, men af alle kørerne i Formel 1-feltet har jeg formentlig den seneste erfaring med banen i Østrig, fordi jeg kørte to afdelinger der sidste sommer i Formel Renault 3.5-klassen, siger Magnussen i en pressemeddelelse fra McLaren.

Se også: Her skal Schumacher bringes tilbage til livet

- Det er et meget cool sted. Det er en bane, hvor du ikke rigtig får tid til at slappe af i cockpittet, fordi banen hele tiden drejer et eller andet sted hen. Der er kun én rigtig langside, og det er ved start- og målstregen, men selv der er chancen for at slappe af minimal.

- Men det, som gør banen sjov at køre, er, at alle omgange er et adrenalinsus, fordi svingene aldrig stopper med at komme. Du skal virkelig have styr på din bil. Du vil have den til at gøre lige det, du vil have den til at gøre, fordi banen er så fysisk.

Se også: Se billederne: Hele verden jubler over Schumi

- Køreren arbejder faktisk meget, så køreren har brug for, at bilen tager fra så meget som muligt, siger Magnussen.

0 kommentarer
Vis kommentarer