Michael Schumachers sygejournal stjålet - og sat til salg

Racerlegendens sygejournal er blevet stjålet og nu prøvet solgt til medierne

(Foto: AP)
(Foto: AP)

I mandags forlod Michael Schumacher den koma, han havde ligget i siden sin skiulykke 29. december 2013. Formel 1-legenden blev overført til en rehabiliteringsklinik, hvor han skal i gang med genoptræningen efter komaen og skaderne i hovedet.

Se også: Schumacher flyttet i smug

Nu får han dog en ekstra ting at slås med. Michael Schumachers sygejournal er nemlig blevet stjålet fra hospitalet i Grenoble, og nu er de tilsyneladende udbudt til salg blandt medierne. Det bekræfter Schumachers management i dag.

- I flere dage er dokumenter og data blevet tilbudt til mulige købere. Sælgerne påstår, at det er Michael Schumachers sygejournal.

- Vi kan ikke bedømme, om disse dokumenter er ægte, men sygejournalen er blevet stjålet. Tyveriet er blevet meldt, og myndighederne er involveret, lyder det i en pressemeddelse fra holdet bag Michael Schumacher.

Se også: Her er de gode og dårlige Schumi-nyheder

- Vi advarer på det kraftigste om, at salg og publicering af sådanne dokumenter og data er ulovligt. Indholdet af en sygejournal er dybt privat og fortroligt og må ikke gøres tilgængeligt for offentligheden.

- Vil vil derfor - hver eneste gang - gennem advokater rejse straffe- og erstatningskrav mod ethvert medie, der publicerer indhold af eller refererer til sygejournalen, slutter pressemeddelelsen.

Se også: Sådan kommunikerer han: Schumacher kan kende konen

0 kommentarer
Vis kommentarer