Kevin-konkurrent med masser af selvtillid

Kevin Magnussen slået af Jenson Button i 1. træning på Silverstone. Men det var en selvtillidsfuld tysker, der tog opmærksomheden

Nico Rosberg var hurtigste mand ved fredagens Formel 1-træning på Silverstone. (Foto: AP/Darko Bantic)
Nico Rosberg var hurtigste mand ved fredagens Formel 1-træning på Silverstone. (Foto: AP/Darko Bantic)

SILVERSTONE (Ekstra Bladet) Sejre giver selvtillid.

Det sidste har Nico Rosberg, Tyskland, masser af i de seneste løb, så han rykker i øjeblikket og lægger afstand til Lewis Hamilton i den interne Mercedes kamp om VM-titlen.

Ikke kun i pointstillingen, men også på banen.

Se også: Jason Watt: Silverstone er legendarisk

I hvert fald blev den 1. træning til Britisk Grand Prix en magtdemonstration af den førende tysker, der var 0,731 sekunder hurtigere end hjemmebanehelten Lewis Hamilton.

Allerede efter få omgange begyndte sidstnævnte desperat at spørge over radioen, hvordan Nico Rosberg var i stand til at køre så stærkt.

I McLarens interne kapløb kom Jenson Button tilbage i førertrøjen ved godt 0,25 sekunder hurtigere end Kevin Magnussen, men det ser heller ikke ud til, at det bliver i denne weekend, at McLaren skal køre med om sejren. Omgangstiderne rakte til beskedne placeringer som nr. 7 og nr. 10.

Se også: Button gav Kevin baghjul

Flere teams brugte formiddagstræningen på teste reserverne.

Williams kvindelige reserve Susie Wolff fik fire omgange, hvorefter olietrykket forsvandt.

Giedo van der Garde, Holland var ude for Sauber, mens landsmanden Robin Frijns, tidligere vinder af Formel Renault 3.5 klassen fik omgange hos Caterham, mens Daniel Juncadella, Spanien blev prøvet hos Force India, men ingen af dem kørte sig i stilling til forfremmelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer