TV: Sæt dine bets inden Hockenheim

Ekstra Bladets Formel 1-konkurrence kører videre. Husk at sætte dine bets, inden det gør løs på Hockenheim på søndag

Se Ronnie Bremer snakke FriendBet i følgende klip fra Formel Ekstra

Niende runde af Ekstra Bladets Formel 1-Friendbet-turnering er overstået. Med blandede resultater til følge.

Hele 58 procent at tipperne var bedre end Ekstra Bladets Jonas Hüttel, mens kun 34 procent kunne gøre det bedre end eksperten Ronnie Bremer.

 

Næste runde er klar. Så husk at sætte dine bets, inden løbet på søndag.

 

Går du med en drøm om ræse af sted i en Porsche med 200 kilometer i timen? Og vil du oven i købet elske at smadre Ekstra Bladets Formel 1-eksperter, så læs straks videre!

Nu får du nemlig chancen!

Ekstra Bladet har således indgået et partnerskab med Friendbet.com, som er et gratis tipspils-univers, hvor du og dine venner kan dyste mod hinanden og mod Ekstra Bladets allerstørste nørder inden for fodbold, cykling og Formel 1. Og vi lægger fra land i denne uge med noget af en godbid: Hvis du er skarpere til at forudsige udfaldet af de kommende løb end Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Ronnie Bremer, venter der en fed gevinst på den anden side af Øresund.

- Det bliver fedt at dyste mod de mange Formel 1-fans og se hvor langt, deres ekspertviden rækker. Spil med og se om du kan slå mig, for jeg kan love, at der venter vinderne noget af et fart-chok, når vi skal drøne rundt på Sturup-racerbanen i Malmø, siger Ronnie Bremer.

For at nå frem til både konkurrence og eventuelt præmie, skal man lige en tur forbi Friendbet.com’s hjemmeside.

- Vores nye gratis tipsspil er blevet rigtig godt modtaget, og vi kan mærke, at brugerne synes, det er fedt med en spilplatform, hvor de kan udfordre vennerne i hvem der er den skarpeste tipper, med muligheden for at sætte noget på højkant i en vennegruppe. Det er jo en tradition blandt mange sportsinteresserede venner at have en pulje kørende, når man sammen følger en turnering som Champions League eller sommerens VM-slutrunde, og hos Friendbet får man alt fra friske rundekuponer til løbende vennestatistik m.m., siger direktør Jonas Kierkegaard.

Både han og Ronnie Bremer vil være i studiet, når Ekstra Bladet TV på søndag blænder op for et par timers Formel 1-tv. Kevin Magnussen og co. skal køre i Canada midt i aftenkaffen.

Start dit eget gratis spil mod Ekstra Bladets Formel 1-eksperter lige her

0 kommentarer
Vis kommentarer