Hemmeligt brev til Schumacher fra Formel 1-vennen

Alle de store Formel 1-kørere har skrevet breve til Michael Schumacher, men et enkelt er hemmeligt

Flere Formel 1-stjerner har sendt åbne breve til Michael Schumacher - et enkelt var hemmeligt (Foto: AP)
Flere Formel 1-stjerner har sendt åbne breve til Michael Schumacher - et enkelt var hemmeligt (Foto: AP)

Formel 1-legenden Michael Schumacher kæmper stadig for at komme til sig selv efter sit livstruende skistyrt i december. Seneste melding er, at han nu kan kommunikere med sin familie ved at blinke med sine øjne.

Og der mangler ikke opbakning til den tyske racer-legende. Tyske Bild har således fået fingre i breve fra Schumachers tidligere Formel 1-kollegaer, der har skrevet til tyskeren i forbindelse med weekendens tyske Grand Prix på Hockenheim.

Se også: Formel 1-legende advarer: Sporten er ved at dø

- Du findes altid i mine bønner. Jeg håber, at du klarer dig igennem den her hårde tur. Ved at vågne op fra koma, har du allerede klaret meget. Du har allerede opnået og givet så meget. Må Gud passe på dig og vise dig vejen tilbage til din familie, fans og venner, skriver Lewis Hamilton ifølge Bild.

- Jeg og hele min familie håber, at du kommer dig hurtigt, skriver Kimi Räikkonen.

- Kære Michael, kom tilbage snart, lyder det fra Fernando Alonso.

Se også: Michael Schumachers kone: Det går fremad

- Når jeg tænker på Michael, tænker jeg på to ting. Det første er et af mine tidligste minder fra Formel 1, hvor jeg kom ud af pitlane i Melbourne og så Michaels røde Ferrari foran mig sprede bladene, da han kørte under træerne i sving 3. Allerede i år 2000 var Michael en legende, skriver Jenson Button.

- Den anden ting var den røde, velkendte bil, der kørte rundt i mine spejle. Michael var en formidabel kører og konkurrencemenneske. Han var der altid. Han kæmper nu sin største kamp, og jeg ved, at alle i sporten håber, at han vinder igen, fortsætter Jenson Button.

Se også: Michael Schumachers sygejournal stjålet - og sat til salg

Også en anden Formel 1-mester, Sebastian Vettel, har lavet en hilsen til Schumacher, men da han privat er gode venner med Schumacher, så har han valgt at holde sit brev hemmeligt.

Også en Formel 1-kører fra fortiden har skrevet til Schumacher.

- Michael, jeg følger hver dag nyhederne for at se, hvordan det går dig. Hver dag er jeg tæt på dig. Jeg håber, at jeg kan tale med dig meget snart, skriver Niki Lauda.

Schumachers kone, Corinna, takkede i løbs-programmet for de mange hilsener, som også fans har sendt til Michael Schumacher.

Se også: Schumacher er vågen!  

0 kommentarer
Vis kommentarer