Button om McLaren-fremtid: Fantastiske rygter

Sådan forholder kørerne sig til 'silly season'

Jenson Button er ikke meget for at forholde sig til sin fremtid i Formel 1. (Foto: Paul Chiasson/AP)
Jenson Button er ikke meget for at forholde sig til sin fremtid i Formel 1. (Foto: Paul Chiasson/AP)

HUNGARORING (Ekstra Bladet): Med udsigten til fire ugers løbspause er der til Ungarns Grand Prix for alvor blevet taget hul på spekulationerne om næste års kørersammensætning.

Nico Rosberg har skrevet under på en stor kontrakt med Mercedes, men derudover er der frit slag.

Fernando Alonso til McLaren har fået mere vind i sejlene, efter det er kommet frem, at spanieren angiveligt har en klausul i sin kontrakt, som gør ham i stand til at forlade italienerne, hvis de bliver dårligere placeret end nummer tre i konstruktørernes VM-stilling.

Sebastian Vettel er midt i en skuffende sæson hos Red Bull, men det gør ikke den firedobbelte verdensmester mindre ombejlet. Ifølge Red Bulls sportschef Helmut Marko gør Mercedes tilnærmelserne til Vettel - og McLaren skulle have givet ham et stort tilbud.

Se også: 'McLaren har tilbudt Vettel vanvittig kontrakt'  

Sidst, men ikke mindst har også Lewis Hamilton været rygtet tilbage i stalden hos Ron Dennis i Woking.

McLarens erfarne Jenson Button tager udadtil snakken med stoisk ro.

- Det ved jeg ikke noget om. Rygter er fantastiske. De gør det hele meget mere interessant, smiler han.

Den 34-årige brite slog tidligere på sæsonen fast, at han gerne vil fortsætte karrieren, men hvordan er for tidligt at udtale sig om.

- 100 procent sandt: Jeg har ikke har tænkt over næste år. Jeg har endnu ikke følt behov for at stille spørgsmål, siger Button.

Se også: Kevin får kæmpe ros af Williams-chef  

BBC's reporter forsøgte at udfritte Kevin Magnussen om McLarens fremtidsplaner. Sebastian Vettel eller Fernando Alonso, hvem ville han helst have som holdkammerat?

- Først og fremmest skal jeg selv være der, så jeg skal opfylde, hvad der kræves af mig. Det vigtige er ikke, hvem der er min holdkammerat, men at jeg selv kører, sagde Kevin Magnussen ... og smilede.

Inden for i McLarens midlertidige hjem i paddocken uddybede danskeren sit syn på fremtidens potentielle holdkammerater.

- Det er jo lidt ligegyldigt, hvad min holdning er, men jeg synes, jeg har en fantastisk holdkammerat.

- For mig som rookie at have en som Jenson ved siden af mig med al den erfaring, hurtighed og talent har været storartet. Jeg kan ærligt sige, at jeg har lært meget af ham. Og det regner jeg med at fortsætte med at gøre, konstaterer Kevin Magnussen diplomatisk.

Lewis Hamilton er også en mand, der går mange rygter om. (Foto: Paul Chiasson/AP)
Lewis Hamilton er også en mand, der går mange rygter om. (Foto: Paul Chiasson/AP)
 

De helt store stjerner talte heller ikke ligefrem over sig.

Sebastian Vettel afviste ikke historierne om sine bejlere, men fastholdt, at 'intet havde ændret sig', hvad angik hans fremtid. Og at han i øvrigt ikke snakker om den slags.

Se også: Wuhuu! 660 mio kroner for at køre ræs  

Med Mercedes som gridens ubestridt stærkeste team er det svært at se, Lewis Hamilton forsvinde til et langsommere hold. Briten gjorde heller ikke noget for at øge spekulationerne, da han torsdag talte med pressen:

- Vi har endnu ikke sat os ned sammen, men holdet ved, at jeg gerne vil fortsætte, og de har gjort det klart, at de ønsker det samme, sagde han.

Se også: Kevin: Kun plads til de bedste  

0 kommentarer
Vis kommentarer