Alonso slår fast: Jeg bliver hos Ferrari

Fernando Alonso har ingen planer om at forlade Ferrari. Således heller ikke til fordel for Magnussens McLaren

Fernando Alonso udelukker at skifte væk fra Ferrari (Foto: Jan Sommer)
Fernando Alonso udelukker at skifte væk fra Ferrari (Foto: Jan Sommer)

Hos McLaren kan Kevin Magnussen og Jenson Button formentlig sove lidt mere roligt nu.

Den tidligere dobbelte verdensmester Fernando Alonso har nemlig ingen planer om at forlade Ferrari, selv om McLarens ledelse offentligt har luftet lidt interesse for spanieren.

McLaren-chefen frikendte Kevin Magnussens kørsel i Belgien, som ellers kostede point: - Jeg elskede det. Det er ræs, siger Eric Boullier. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 28. aug. 2014 - kl. 10:39 Uvis fremtid: Derfor holder McLaren Kevin hen

Det fortæller Fernando Alonso i et interview med Skysports forud for weekendens grandprix på Monza-banen i Italien.

- At skifte er ikke min intention for tiden. Jeg vil vinde her, og gøre det job færdigt, som vi begyndte for nogle år siden, siger spanieren.

Dermed følger han op på teamchef Marco Mattiaccis ord i sidste uge om, at både Kimi Raikkonen og Alonso også kører for Ferrari i næste sæson.

- Der har været masser af snak siden sidste sommer, men fra min mund har der aldrig været noget om et ønske om at forlade Ferrari, eller om at jeg vil køre på et andet hold.

Se også: Konfliktsky Rosberg vil kun se fremad

- Der har været meget spekulation. Det er ikke forstyrrende, men har givet lidt spændinger og stress, selv om man også er glad for og stolt over, at de bedste hold har interesse for en, siger Fernando Alonso.

Skysport vurderer, at det snarere havde været Jenson Buttons job, der havde været i fare hos McLaren, end Kevin Magnussens, hvis Alonso skiftede til McLaren.

0 kommentarer
Vis kommentarer