Rolige Kevin: Jeg kører om 5. pladsen

Kevin Magnussen vandt med aggressiv kørsel respekt på Spa, men den succes er ikke steget ham til hovedet

På trods af nylig vundet hæder for sin kørestil, påpeger Kevin Magnussen, at han blot skal køre om femtepladsen. (Foto: Jan Sommer)
På trods af nylig vundet hæder for sin kørestil, påpeger Kevin Magnussen, at han blot skal køre om femtepladsen. (Foto: Jan Sommer)

MONZA (Ekstra Bladet) - Jeg kører om 5. pladsen. Mere kan jeg ikke forvente.

Selv om Kevin Magnussen vandt anerkendelse og respekt med sin kørsel i det seneste løb på Spa, hvor han var i stand til at afvise den dobbelte verdensmester Fernando Alonso og teamkollega Jenson Button, har bedriften ikke givet ham vinger.

Tværtimod forsøger han fortsat at holde alle fire hjul på asfalten.

Se også: Formel-1-politiker: Boykot Sochi

Bagefter fik den danske rookie som bekendt en spand kold vand i hovedet for bedriften, som blev straffet med 'ryk seks pladser bagud' og to klip i kortet.

Men vigtigst af alt så fik han overfor kollegerne vist, at han i løbet af sommerferien med besøg på Fanø ikke kun har fået hår (læs: skæg) i ansigtet, men også på brystet.

Efterfølgende har McLaren nærmest rost Kevin Magnussen for kørslen, som igen var et nyt varsel om bedre tider for det kriseramte mandskab.

Monza, der ligesom Spa er en højhastighedsbane, er en ny mulighed, men det er som i det belgiske grandprix 5. pladsen, der ifølge Kevin Magnussen skal køres om.

Se også: Vettel bakker Rosberg op i Hamilton-infight

Mere er der alligevel ikke i den forbedrede McLaren, der bl. a. har fået en ny pakke med lav downforce, hvilket er en betingelse for succes på Monza, hvor størstedelen af løbet foregår med speederen i bund.

- Det, som ærgrer mig mest med straffen på Spa, er, at McLaren mistede point i konstruktørernes mesterskab, hvor vi kæmper hårdt med Force India om at være femmer, siger Kevin Magnussen forud for Italiens Grand Prix, som for alvor kommer i gang fredag med to gange træning.

0 kommentarer
Vis kommentarer