Godt nyt til Kevin: Vettel afviser McLaren

- Det er ikke første gang inden for de sidste par år, at jeg er blevet kontaktet, siger Sebastian Vettel, som fastholder, at han er Red Bull-kører i 2015

Sebastian Vettel insisterer på, at han fortsætter karrieren hos Red Bull. (Foto: Jan Sommer)
Sebastian Vettel insisterer på, at han fortsætter karrieren hos Red Bull. (Foto: Jan Sommer)

Som en anden brunstig teenager har McLaren og teamets kommende japanske motorleverandør Honda i de forgangne måneder gjort tilnærmelser til Formel 1-feltets mest ombejlede kørere.

Men ligesom i tilfældet brunstige teenagere må McLaren-Honda formentlig vente, til de bliver lidt mere modne, før de lander en superstjerne.

Senest under torsdagens pressedag på italienske Monza slog Sebastian Vettel fast, at han ingen planer har om at forlade Red Bull allerede efter denne sæson. Tyskeren har kontrakt til og med 2015.

McLaren-chefen frikendte Kevin Magnussens kørsel i Belgien, som ellers kostede point: - Jeg elskede det. Det er ræs, siger Eric Boullier. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 28. aug. 2014 - kl. 10:39 Uvis fremtid: Derfor holder McLaren Kevin hen

Se også: McLaren-topboss: Selvfølgelig kigger vi på andre kørere

Det er godt nyt for Kevin Magnussen og ikke mindst Jenson Button - den aldrende brite står ifølge britiske medier først for, hvis det skulle lykkes McLaren at skrive kontrakt med Sebastian Vettel, Fernando Alonso eller Lewis Hamilton.

- Der var allerede meget snak torsdag på Spa, og der var snak om, at jeg havde skrevet en treårig kontrakt til 150 millioner dollar. Jeg spurgte efter en kuglepen, men ingen kom tilbage! Det er normalt at have den slags snakke, men det ændrer ikke noget på dagligdagen, sagde Sebastian Vettel.

- Det er ikke første gang inden for de sidste par år, at jeg er blevet kontaktet. Hvilket er rart, men det er ikke min stil at dele detaljerne.

Trods straffen var Jason Watt imponeret af den måde, Kevin Magnussen kørte på i Belgien. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Watts up! Don't mess with The Mag

Efter fire verdensmesterskaber i træk har Sebastian Vettel måttet kæmpe i år med den nye hybridracer, som holdkammeraten Daniel Ricciardo har fået meget mere ud af. Nye udfordringer kigger han ikke efter ... lige nu.

- For at være helt ærlig har jeg rigeligt med udfordringer lige nu. Min situation har ikke ændret sig. Jeg er glad, hvor jeg er, siger Sebastian Vettel, før han åbner døren på klem for 2016-sæsonen.

- Men du ved aldrig, hvad der sker i fremtiden. Lige nu føler jeg ikke behov for at gøre noget anderledes, siger tyskeren.

Se også: Alonso slår fast: Jeg bliver hos Ferrari

Hej knægt ... Det kostede Kevin Magnussen en tidsstraf at køre Fernando Alonso ud i græsset på Spa. Begge tog situationen helt roligt, hvilket også blev understreget i Italien. (Foto: Luca Bruno/AP)
Hej knægt ... Det kostede Kevin Magnussen en tidsstraf at køre Fernando Alonso ud i græsset på Spa. Begge tog situationen helt roligt, hvilket også blev understreget i Italien. (Foto: Luca Bruno/AP)
 

Heller ikke Fernando Alonso har umiddelbart planer om at bryde sin kontrakt tidligt for at skifte tilbage til McLaren.

- Det er ikke min intention at skifte. Jeg ønsker at vinde for Ferrari, jeg ønsker at vinde her og afslutte det job, vi begyndte her for nogle år siden. Og så må vi se, hvad fremtiden bringer, sagde den 33-årige spanier før grandprixet på Monza.

Kontrakt med Ferrari gælder til og med 2016-sæsonen.

Kevin Magnussen har gode chancer for at fortsætte i Formel 1. (Foto: AP) Sport og Spil Stort overblik over næste års F1-felt: Sådan står Kevin

0 kommentarer
Vis kommentarer