Pletskud fra Ferrari-land: Man må da håbe, han fik lidt af Kevin med ...

Stort galleri: Nyd stemningen af Formel 1 og en sprudlende Kevin Magnussen på Ferraris hjemmebane før søndagens italienske grandprix

Selfie-tip: Sørg for at dit idol kigger samme retning som dig ... (Foto: Jan Sommer)
Selfie-tip: Sørg for at dit idol kigger samme retning som dig ... (Foto: Jan Sommer)

KLIK ELLER SWIPE DIG GENNEM GALLERIET OVENFOR

MONZA (Ekstra Bladet): Tilskuernes jubel, når en rød Ferrari-racer passerer for fuld gas, siger alt om, at Monza er Ferrari-land. Alligevel bliver der selv på de kanter lagt mærke til McLarens talentfulde danske rookie.

Autografjægerne kæmpede en brav kamp for at sikre Kevin Magnussens signatur allerede torsdag. Og tjek lige vor vens smil på billedet ovenfor: Så glad for noget, som næppe er andet end sit eget fjæs med Kevin Magnussens profil i baggrunden ...

Trods kvaler hele sæsonen med at få MP4-29-raceren til at makke ret, tyder meget på, at McLaren med deres særlige opsætning til Monza har ramt noget rigtigt.

Se også: Optimistisk Kevin: Vi kan køre ræs i den her bil

Se også: Imponeret teamchef: Kevin understreger sit talent

Med en superkvalifikation af Kevin Magnussen klemte han sig lige ind for holdkammeraten, så begge McLaren-racere begynder i tredje startrække kun overgået af suveræne Mercedes og to gange Williams.

Til grandprixets søndag har Kevin Magnussen gode chancer for at præstere sit bedste resultat siden drømmedebuten i Melbourne for snart et halvt år siden.

Før det gør løs nyd da lidt stemning fra fartens og Ferraris tempel på Monza indfanget af Ekstra Bladets fotograf Jan Sommers linse.

KLIK ELLER SWIPE DIG GENNEM GALLERIET OVENFOR

Kevin Magnussen har gjort det overbevisende på Monza. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Watts up! Vilde Williams og kække Kevin

1 af 18 Torsdag er der officielt FIA-pressemøde, hvor Kevin Magnussen var en af seks udvalgte kørere. Blandt emnerne var rookiens straf for episoden med Fernando Alonso (forgrunden) til seneste grandprix. Der er intet ondt blod mellem de to, forsikrede begge. (Foto: Jan Sommer)
2 af 18 Selv dybt inde i Ferrari-land er Kevin Magnussen populær hos autografjægerne. Bag ham står hans trofaste pr-manager Silvia Hoffer Frangipane. (Foto: Jan Sommer)
3 af 18 Torsdag er også dagen, hvor kørerne inspicerer banen til fods. (Foto: Jan Sommer)
4 af 18 Dækleverandøren Pirelli har foruden regndæk til Monza medbragt de hvide medium-dæk og orange hårde dæk. (Foto: Jan Sommer)
5 af 18 En gammel Formel-kending dukkede op på Monza - tidligere Renault-boss Flavio Briattore. (Foto: Jan Sommer)
6 af 18 En koncentreret Kevin Magnussen under fredagens træning. (Foto: Jan Sommer)
7 af 18 Lewis Hamilton under fredagens træning. (Foto: Jan Sommer)
8 af 18 Lewis Hamilton ser bekymret til, mens mekanikerne arbejder på hans bil. En time måtte han bruge i garagen. (Foto: Jan Sommer)
9 af 18 Kevin Magnussen i pit under træning. (Foto: Jan Sommer)
10 af 18 K-Mag, som briterne kalder McLarens dansker, på vej ud af et af McLarens mobile kontorer efter debriefing med ingeniørerne. (Foto: Jan Sommer)
11 af 18 Monza-banen ligger inde midt i en kæmpe park lidt nord for Milano. Parken er så stor, at selv om Formel-1-bilerne kører race, er der steder i parken, hvor du ikke kan høre dem. (Foto: Jan Sommer)
12 af 18 Monza er Italien. Italien er Ferrari-land. Og kun Ferrari. Hver gang en af de røde biler kommer rundt jubler tilskuerne. Men kun når det er Ferrari. (Foto: Jan Sommer)
13 af 18 Så er der dækket op til weekenden. Køletasker med vin, vand og brød hører sig til, når italienerne tager til race. (Foto: Jan Sommer)
14 af 18 Kevin Magnussen med kurs mod lørdagens femtebedste tid. (Foto: Jan Sommer)
15 af 18 To gamle racerkørere og team-kammerater fra Formel 1-tiden Jan Magnussen og Rubens Barrichello hilser på hinanden i paddock. (Foto: Jan Sommer)
16 af 18 Formel 1-feltets største smil tilhører Daniel Ricciardo fra Red Bull.
17 af 18 Kevin Magnussen var også i særdeles godt humør efter sin kvalifikation. (Foto: Jan Sommer)
18 af 18 Selfie-tip: Sørg for at dit idol kigger samme retning som dig ... (Foto: Jan Sommer)
0 kommentarer
Vis kommentarer