Kevin-rival ude af billedet

Williams bekræfter, at både Valtteri Bottas og Felipe Massa kører for teamet i 2015

Valtteri Bottas var senest på podiet i Belgien, hvor det blev til en tredjeplads på Spa. (Foto: Luca Bruno/AP)
Valtteri Bottas var senest på podiet i Belgien, hvor det blev til en tredjeplads på Spa. (Foto: Luca Bruno/AP)

Finske Valtteri Bottas har som en af Formel 1-sæsonens positive overraskelser været under de store teams søgelys.

Særligt i britiske medier har Williams-køreren været nævnt som en ganske vist usandsynlig, men dog mulig McLaren-kører i den kommende sæson, hvis det ikke skulle lykkes for McLaren-Honda-konstellationen at lande en absolut superstjerne.

(Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Watts up! Silly season og teenage-race

Et skifte kommer dog ikke på tale, og endnu en rival til Kevin Magnussens sæde i den kommende sæson er ude af billedet.

Williams bekræftede søndag på Monza, at deres kørersammensætning i 2015 er den samme som i år: Felipe Massa og Valtteri Bottas.

- Holdet har opnået nogle meget imponerende fremskridt i denne sæson, og jeg er overbevist om, at holdet bevæger sig i den rigtige retning og kan fortsætte med at være konkurrencedygtige.

Se også: McLaren-chef efter uheld: Kevin var magtesløs

McLaren-chefen frikendte Kevin Magnussens kørsel i Belgien, som ellers kostede point: - Jeg elskede det. Det er ræs, siger Eric Boullier. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 28. aug. 2014 - kl. 10:39 Uvis fremtid: Derfor holder McLaren Kevin hen

- Sir Frank (Williams) og Claire (Williams, datter og teamchef) har udvist stor tiltro til mig, og jeg er meget taknemmelig for, at de fortsætter med at gøre det. Felipe og jeg arbejder godt sammen, og den tidlige offentliggørelse vil hjælpe os begge med den igangværende udvikling af FW36-raceren til FW37, siger Valtteri Bottas til F1.com.

Valtteri Bottas har været på podiet fire gange i denne sæson med andenpladser i Storbritannien og Tyskland som de bedste resultater. Han ligger nummer fem i VM-stillingen som den bedste kører hos Mercedes' kundeteam.

Kevin Magnussen har gode chancer for at fortsætte i Formel 1. (Foto: AP) Sport og Spil Stort overblik over næste års F1-felt: Sådan står Kevin

0 kommentarer
Vis kommentarer