Her er Kevins strafferegister

- Selvfølgelig er det frustrerende, siger Kevin Magnussen efter sin anden tidsstraf i træk

(Foto: Jan Sommer)
(Foto: Jan Sommer)

To gange grandprixer i træk har dommerne stået i vejen for et godt resultat til Kevin Magnussen.

Hvor der var delte meninger om episoden med Fernando Alonso på Spa-banen i Belgien, synes motorsportsverdenen mere undrende over de fem sekunders straf søndag på Monza - ikke mindst fordi andre kørere slap uden straf i lignende situationer.

Efter at have sundet sig indrømmede Kevin Magnussen over for F1.com, at der er ved at være lidt træls at have dommerne på nakken.

- På Spa var det også en skam ikke at få de point - især fordi kampen er så tæt med de andre hold i konstruktørernes mesterskab. Så ja, det var virkelig frustrerende. Men det tog ikke noget fra min præstation i løbet, ligesom dagens straf heller ikke gjorde.

- Ja, jeg lavede en fejl på Spa, en lille en, og fik en stor straf. Denne gang: Jeg er nødt til at se videoen og lære af det. Men selvfølgelig er det frustrerende, siger den 21-årige dansker.

Jeg troede episoden mellem Kevin og Bottas ville stå som et af de hårrejsende øjeblikke i det løb, som fans ville elske, men nej ... (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Watts up! Sporten der dræber - sig selv ...

McLaren-rookien uddyber også sit syn på situationen en smule.

- Jeg bremsede rigtig sent - så sent som jeg kunne - og blev flyttet ud til højre. Bottas er sådan en fair kører, så der var ingen grund til at skubbe ham af banen. Jeg er ked af, at situationen endte i en straf, fordi jeg virkelig nød dysten mod ham, for han er en fantastisk kører.

- Men det gør ikke nogen forskel, hvad jeg synes om det, for det vil intet ændre. Jeg er nødt til at kigge på og gøre noget anderledes næste gang, siger Kevin Magnussen.

Hverken Kevin Magnussen eller hans chef Eric Boullier forstod danskerens straf. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 7. sep. 2014 - kl. 19:07 Kevin frikendt af bossen: Lovligt forsvar

Williams chefingeniør Rob Smedley var som en af de få af den overbevisning, at straffen var fair.

- Hvad enten Magnussen bremsede lidt sent eller ej for at komme først rundt og kom for dybt ind i sving et, ved jeg ikke. Valtteri var nødt til at køre sin bil af banen for at undgå et uheld, så jeg synes straffen på fem sekunder var fair, siger Smedley til blandt andre Autosport.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer