Big Mag: Kevin skal køre til grænsen

Jan Magnussen mener ikke, at sønnen Kevin gik over stregen de to seneste gange, hvor han blev idømt tidsstraf

Jan Magnussen forstår ikke, at sønnen i de to seneste løb er idømt straf. (Foto: Jan Sommer)
Jan Magnussen forstår ikke, at sønnen i de to seneste løb er idømt straf. (Foto: Jan Sommer)

To gange i træk har Kevin Magnussen nu fået en reprimande i form af en tidsstraf i Formel 1-løbene, og det kunne måske være et vink med en vognstang om, at den unge dansker skulle køre lidt mere forsigtigt fremover.

Men spørger man faderen og racerkøreren Jan Magnussen, gør den unge McLaren-kører intet forkert.

- Jeg tror og håber ikke på, at han ændrer sin kørsel på grund af det. Han gør jo lige præcis det, som Formel 1 handler om.

- Han kæmper for det og går lige til kanten. Det er lige på grænsen, men det skal det være, siger Jan Magnussen.

Han forstår derfor ikke helt, hvorfor sønnen skulle idømmes fem strafsekunder for sit lille intermezzo med Williams-køreren Valtteri Bottas i søndagens løb på Monza-banen.

Hverken Kevin Magnussen eller hans chef Eric Boullier forstod danskerens straf. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 7. sep. 2014 - kl. 19:07 Kevin frikendt af bossen: Lovligt forsvar

Alligevel mener faderen, at det er rigtigt af Kevin Magnussen at tackle situationen med et skuldertræk udadtil, som han gjorde efter søndagens løb.

- Kevin tackler tingene på den rigtige måde. Man kan ikke vinde sådan en diskussion i pressen alligevel.

Se også: Her er Kevins strafferegister

- Journalisterne har bedt om et svar fra ham, og det har de fået. Han smider ikke nogen ned under bussen, og det er sådan, det skal gøres. Han skal ikke bruge mere krudt på det, siger Jan Magnussen.

Han var selv tilstede på Monza, fordi han havde en friweekend i forhold til sine forpligtelser over for arbejdsgiveren Corvette Racing.

Jeg troede episoden mellem Kevin og Bottas ville stå som et af de hårrejsende øjeblikke i det løb, som fans ville elske, men nej ... (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Watts up! Sporten der dræber - sig selv ...

0 kommentarer
Vis kommentarer