Beklager 'fucking joke': - Jeg var ophidset!

Red Bull-køreren er faldet lidt ned, dagen efter at han gik verbalt amok efter tidligt farvel i Ungarn

Formel 1 Red Bull i hårdt angreb: - Det er en fucking joke!

Max Verstappen var stærkt ophidset, da han søndag eftermiddag måtte parkere sin Red Bull-racer i vejkanten tidligt under Formel 1-grandprixet i Ungarn.

Den 20-årige hollænder ytrede over teamradioen nogle gloser, (Det er en fucking joke, red), der ikke egner sig til tryk, og det er han tilsyneladende også godt selv klar over dagen derpå.

I hvert fald har Max Verstappen beklaget bandeordene på sin Instagram-profil.

- Når jeg ser tilbage på i går (søndag, red.), er skuffelsen der stadig. Jeg skulle dog ikke have brugt de ord, som jeg gjorde, i et øjebliks ophidselse.

- Der var store følelser i spil efter en god start på løbet, skriver hollænderen, der lå på femtepladsen, da hans motor brød sammen.

Artiklen fortsætter under billederne

Her bliver Verstappen kørt fra banen. Foto: Ferenc Isza / Ritzau/Scanpix
Her bliver Verstappen kørt fra banen. Foto: Ferenc Isza / Ritzau/Scanpix

Verstappen bliver kørt væk. Foto: All Over
Verstappen bliver kørt væk. Foto: All Over
 

Max Verstappens vrede var rettet direkte mod Red Bulls motorleverandør, Renault, hvis motorer har været ustabile.

Fra næste sæson har Red Bull indgået et samarbejde med Honda om at levere motorer, men i resten af sæsonen kører teamet altså videre med motorerne fra Renault.

- Der var en årsag til disse frustrationer efter endnu et uventet motorsammenbrud, hvilket er sket for mange gange de seneste par år.

- Vi kom til Budapest med store forhåbninger, og det var svært at kapere for os, at vi ikke var konkurrencedygtige. Jeg går ind til sommerpausen med det håb, at vi kommer stærkere tilbage, skriver Max Verstappen.

Efter et komprimeret løbsprogram holder Formel 1 en lille pause, inden næste løb køres 26. august i Belgien.

Max Verstappen har vundet et enkelt grandprix i denne sæson og indtager sjettepladsen i den samlede VM-stilling.

Sport og Spil Det ser du ikke på tv: Kom bag Haas' lukkede døre

Jan Magnussen holder igen af Formel 1, men har aldrig været en af de fædre, som har været med på sidelinjen hele tiden. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Jan Magnussen om Kevins opvækst: 'Seriøst, jeg var der jo ikke'

Thomas Jørgensen og Kevin Magnussen konkurrerer i alt, hvad de kan komme i nærheden af. Fra rommy til padel-tennis. Og den personlige træner bruger ofte boldspil under træning for lige at klemme de sidste anstrengelser ud. Foto: All Over Press Sport og Spil Kevin helt privat: Bliv klogere på F1-stjernens andet liv

16 kommentarer
Vis kommentarer